1 dk. Serkan KÖSE 09.12.2021

1907 Fenerbahçe Espor Yeni League of Legends Koçunu Duyurdu

2022 Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nin başlamasına az bir süre kala, takımlar kadrolarını oluşturmaya devam ediyor. 

Ülkemizin başarılı espor organizasyonlarından birisi olan 1907 Fenerbahçe Espor, League of Legends takımını güçlendirmeye devam ediyor. 1907 Fenerbahçe Espor tarafından yapılan açıklamada, takımın yeni koçu duyuruldu. 1907 Fenerbahçe Espor yapılan bu duyuru ile birlikte 2022 Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi kadrosunu da şekillenmeye başladı. 

1907 Fenerbahçe Espor Yeni Koçunu Açıkladı

1907 Fenerbahçe Espor’un Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, 1907 Fenerbahçe Espor League of Legends takımının yeni sezonda Emre “Arkhe” Akpınarlı’nın koçluk görevini üstleneceği belirtildi. 

Takım tarafından , “Kambersiz Düğün, Arkhe’siz Fenerbahçe Olmaz!” sözleri ile duyurulan transferin ardından Akpınarlı, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ise “Mutluluk, FENERBAHÇE’de olmaktır!” dedi. 18 yaşındaki genç koç Arkhe, 2019 yılında takıma yardımcı koç olarak katılmış, daha sonra ise koçluk görevinde yer almıştı.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al