1 dk. Serkan KÖSE 30.03.2021

2021 Akademi Ligi Kış Mevsimi Şampiyonu Galakticos Akademi Oldu!

Nefes kesen mücadelelere sahne olan 2021 Akademi Ligi Kış Mevsimi’nde şampiyon belli oldu. 2021 Akademi Ligi Kış Mevsimi Şampiyonu Galakticos Akademi oldu.

Bu yıl izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Akademi Ligi’nde Kış Mevsimi oldukça güzel karşılaşmalara ev sahipliği yapmıştı. Zorlu geçen Kış Mevsimi’nin ardından Akademi Ligi Kış Mevsimi şampiyonu rakibini 3 – 1’lik bir skor ile yenmeyi başaran Galakticos oldu. Nefes kesen final mücadelesinin ardından Galakticos, oynadığı mükemmele yakın oyun ile Kış Mevsimi’nin şampiyon bitirmeyi başardı. 

2021 Akademi Ligi Kış Mevsimi Şampiyonu Galakticos Akademi

2021 Akademi Ligi Kış Mevsimi Şampiyonu Galakticos Akademi

Galakticos Akademi’nin üst koridor oyuncusu Pr1me’ın oynadığı oyun mücadelenin geneline bakıldığında takımına şampiyonluğu getirdi. Son oyunda alev ejderinin vadiye inmesiyle birlikte yapılan takım savaşını Galakticos Akademi kazandı ve 3. ejder olarak alev ruhunu almayı başardı. Serinin dördüncü maçında Aatrox karakteri ile sergilediği performans sayesinde rakip tarafından durdurulamayan Pr1me, her ne kadar iyi oynasa da Galakticos Akademi’nin ani baron denemesi baronu Aurora’ya kaptırmakla sonuçlanıyor. Kadim ejderha için ejder bölgesine yönelen Team Aurora, burada hazırlıksız yakalanıyor ve 4 skor + kadimi Galakticos’a bırakıyor. Baron ve Kadim ile birlikte Galakticos Akademi iki inhibitor ve 1 Nexus kulesini almayı başarıyor. 

Son takım oyununda ise Galakticos oyunu kopartmayı başarıyor ve seriyi 3 – 1’lik bir skorla kapatıp Akademi Ligi Kış Mevsimi şampiyonu olmayı başarıyor. Serinin en değerli oyuncusu ise özellikle Aatorx performansı ile PR1ME oluyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al