1 dk. Serkan KÖSE 23.08.2021

2021 Türkiye Büyük Finali Ne Zaman Ve Nerede Oynanacak?

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde yarı final karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından 2021 Türkiye Büyük Finali heyecanı da başlamış oldu.

League of Legends severlerin merakla beklediği Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin 2021 Türkiye Büyük Finali’nin ne zaman, nerede ve hangi takımlar arasında oynanacağını haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Türkiye Büyük Finali Hangi Takımlar Arasında Oynanacak?

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevisimi’nde yarı final karşılaşmaları dün sona erdi. Alınan sonuçlara göre Cumartesi günü oynanan NASR Esports x Galacticos mücadelesinde gülen taraf 3-0’lık skor ile NASR Esports olurken Pazar günü oynanan Beşiktaş x Galatasaray Espor mücadelesinden de gülen taraf 3-1’lik skor ile Galatasaray Espor oldu.

2021 Türkiye Büyük Finali Ne Zaman Ve Nerede Oynanacak?

Yarı finallerden başarıyla ayrılan Galatasaray Espor ile Nasr Esports adlarını finale yazdırdı. Türkiye’de yılın en iyi League of Legends takımının belli olacağı Türkiye Büyük Finali, 4 Eylül Cumartesi günü Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. Mücadele lolespor.com, Twitch ve YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al