1 dk. Serkan KÖSE 26.08.2021

2021 Türkiye Büyük Finali Seyircisiz Olarak Oynanacak

League of Legends hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği Türkiye Büyük Finali bu yıl da seyircilerden uzak bir şekilde oynanacak. 

Riot Games Türkiye merak edilen soruyu cevapladı. Büyük Final bu yıl da seyircisiz olacak. Riot Games Türkiye’nin kararına göre 4 Eylül Cumartesi günü Wolkswagen Arena’da düzenlenecek 2021 Türkiye Büyük Finali için bilet satışı yapılmayacak.

Konu hakkında Riot Games Türkiye tarafından yapılan resmi açıklama ise şöyle;

”Birlikte izlediğimiz bir final heyecanını çok özlemiş olsak da, mevcut vaka sayıları nedeniyle 2021 Türkiye Büyük Finali için bilet satışı yapmamaya karar verdik. Finalist takımlarımız ve partnerlerimiz pandemi önlemleri kapsamında belirli sayıda davetiyeyi çeşitli aktivasyonlarla dağıtabilecekler.”

Sınırlı sayıda olacak olan Türkiye Büyük Finali biletlerini ünlü Twitch yayıncıları Galatasaray Espor, NASR Esports ve Lolespor resmi partnerleri dağıtabilecek. 2020 yılında da seyircisiz olarak gerçekleştirilen Türkiye Büyük Finali’nde olduğu gibi bu yıl da final koronavirüs pandemisi nedeniyle seyircisiz olarak gerçekleştirilecek. Dileriz bu pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan son mücadele olur. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al