5 dk. Serkan KÖSE 06.05.2022

12 – 19 Mayıs Haftası Epic Games Store Ücretsiz Oyunu

Epic Games Store, 5 – 12 Mayıs haftası ücretsiz olarak sunacağı oyunu erişime açılmış durumda. Oyunun indirilmeye açılmasıyla birlikte yeni haftanın ücretsiz oyunu da duyuruldu.

5 – 12 Mayıs haftasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak sunulan Terraforming Mars erişime açılmış durumda. 12 Mayıs tarihine kadar indirilebilir olan Terraforming Mars yapımının sistem gereksinimlerine buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. 12Mayıs tarihine kadar ücretsiz olarak sunulan yapımla birlikte yeni 12 – 19 Mayıs haftasının ücretsiz yapımları da belli olmuş durumda.

Epic Games Store 12 – 19 Mayıs haftasında 25₺ etiketli Jotun: Valhalla Edition ile 200₺ fiyat etiketli Prey yapımlarını ücretsiz olarak verecek. Yapımların tanıtım metinleri ve sistem gereksinimleri şu şekilde:

Jotun: Valhalla Edition Tanıtım Metni

Jotun, İskandinav mitolojisinde geçen elle çizilmiş aksiyon ve keşif oyunudur.

Jotun’da yüz kızartıcı bir biçimde ölen bir Viking savaşçısı Thora ile oynar ve Valhalla’ya gidebilmek için kendini Tanrılara kanıtlamaya çalışırsın.

İskandinav Araf’ının büyük bölgelerini keşfederek dev İskandinav mahlukları olan jotun’ları serbest bırakmak için rünleri keşfet. Yalnızca çift elli baltanı, Tanrıların kutsamasını ve yeteneklerinikullanarak onlara karşı savaş!

Jotun: Valhalla Edition Jotun’un önceki sürümlerinden daha sert bir savaş olan yepyeni Valhalla Modu bulunur! Tanrıların takdirini kazanmak isteyenler için gerçek bir mücadele!

Özellikler:

– Güzel ve elle çizilmiş animasyonu yaşayın
– Dev İskandinav mahlukları olan beş büyük jotun’a karşı savaş
– Viking mitolojisiyle dolu dokuz büyük ve gizemli seviyeyi keşfet
– Kapsamlı bir öyküde Thora’nın yaşamını ve ölümünü öğren
– Viking Tanrılarının ihsan eylediği güçleri çağır
– Gerçekçi İzlanda seslendirmelerini işit
– Oyunun her bir anı için Max LL tarafından özel olarak bestelenen oyun müziklerini dinle
– Yüce Jotun sürümlerinden daha zorlu yepyeni Valhalla Modu’nda becerilerini sına

Jotun: Valhalla Edition Sistem Gereksinimleri

Minimum:

  • İşletim Sistemi: Microsoft® Windows 7
  • İşlemci: 1.8 GHz Processor
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: DirectX 10 destekli ekran karı ile en az 256MB video hafızası
  • DirectX: Sürüm 10
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

Prey Tanıtım Metni

Uzay istasyonu saldırgan uzaylılar tarafından işgal edildi ve senin peşine düştüler. Talos I’in ve kendi geçmişinin karanlık sırlarını açığa çıkarırken istasyonda bulduğun aletleri, aklını, silahları ve akıllara durgunluk veren yetenekleri kullanarak hayatta kalmalısın. Talos I’in ve istasyondaki herkesin kaderi senin ellerinde.

Bilim Kurgu Gerilim

Talos I’de hiçbir şey göründüğü gibi değil. Morgan Yu olarak kendine bıraktığın ipuçlarını takip et ve geçmişin ile ilgili gerçeği keşfet. TranStar’ın planları ve istasyonda terör estiren gizemli tehdit ile ilgili hangi rolü üstleneceksin?

Tek Kişilik Ortam

Ayın yörüngesinde yer alan Talos I uzay istasyonu özel uzay kuruluşlarının ulaştığı noktayı simgeliyor. 1960’ların kurumsal lüks ihtişamını yansıtmak üzere tasarlanan muazzam uyduyu keşfet ve sayısız gizemi barındırmak üzere oluşturulan birbirine bağlı ve tekdüze olmayan yolları takip et.

Akıl Almaz Tehdit

Talos I’i işgal eden gölgeye benzer uzaylı varlık, avını yok etmeye kararlı, yaşayan bir ekoloji. İstasyonda hayatta kalan son birkaç kişiden biri olarak bu korkunç avcıları durdurmak sana düşüyor.

İstediğin Gibi Oyna

Benzersiz güçler elde etmek üzere uzaylıların yeteneklerini al ve benzersiz yeteneklerini yükselt. Karşına çıkan tehlikeli engelleri aşmak için istasyonda yer alan şablonlar, aletler ve araçlar ile son derece kullanışlı eşyalar yap. Aklını ve doğaçlama yeteneklerini kullanarak beklenmeyen tehditlere karşı hayatta kal.

Prey: Mooncrash

Her oynayışta karşına çıkan düşmanların ve tehlikelerin, tamamlayacağın hedeflerin ve toplayacağın ganimetlerin farklı olacağı gizli bir TranStar ay üssünden kaçmak için tüm engelleri aş. Dinamik olduğu kadar tehlikeli olan değişken ortamlarıyla Prey’in Mooncrash hikâyesi en yetenekli oyuncular için bile tekrar tekrar oynanabilecek eğlenceli bir meydan okuma sunuyor.

Hikâye

Prey: Mooncrash’te, Prey’deki olayların ardından kısa bir süre sonra TranStar’ın gizli ay üssü ile iletişim kesildi. TranStar’ın iletişimine sızmak için kullanılan bir casus uyduda yer alan Peter adlı bir bilgisayar korsanı bunun nedenini araştırmak zorunda. KASMA Corp’un acımasız sözleşmesini imzalayarak kendini köşeye sıkıştıran Peter’ın ailesini görmek için tek şansı, ay üssünün kayıp sırlarını açığa çıkarmak.

Yaşa. Öl. Uyum Sağla. Kaç!

Typhon tehdidi yeniden ortaya çıkmadan önce TranStar’ın ay üssünden kaç. Yüzlerce farklı çözüm ile ulaşılabilecek oldukça basit bir hedef. Mooncrash’te oyuncular sürekli artan uzaylı tehdidine karşı değişen düşmanlar, silahlar ve hedeflerle tamamen yeni, tekrar tekrar oynanabilecek bir “rogue-lite” hikâye deneyimi yaşayacak.

İstediğin Şekilde İstediğin Kişi ile Hayatta Kal

Her biri kendine özel yükseltilebilir özelliklere sahip birden çok karakter ile oyna. Yola yetenekli mühendis Joan ile çıkabilirsin ya da istersen İngiliz anahtarı yerine pompalı taşıyan Güvenlik Görevlisi Bhatia’yı veya zayıf ancak psişik yeteneklere sahip Andrius’u seçebilirsin. Prey’de yapacağın seçimler büyük önem taşır.

Sırları, Ganimetleri ve Çıkışı Bul

Arkane Studios’un ayrıntılara verdiği önem ve hikâye bakımından zengin ortamları Mooncrash’te gözler önüne seriliyor. Orijinal oyundaki Talos I istasyonunun dört seviyesi ile aynı boyutta ve kapsamda olan istasyonu keşfederken son derece değerli malzemeler için gözlerini dört aç; elbette Mimic’lere de dikkat etmeyi unutma.

Yeni Zorluklar, Yeni Çözümler

Typhon tehdidi, her biri ölümcül ve benzersiz özelliklerle donatılmış tanıdık hasımlar ve zorlu yeni düşmanlarla geri döndü. Prey’in ana oyununda çok beğenilen silahlar ve yetenekler dâhil olmak üzere kullanabileceğin her şeyi sonuna kadar kullan, canın için savaş ve çıkışa ulaş.

Prey Sistem Gereksinimleri

Minimum:

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel i5-2400, AMD FX-8320
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

Önerilen:

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel i7-2600K, AMD FX-8350
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 970 4GB, AMD R9 290 4GB
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al