2 dk. Esporlab 05.05.2020

150 Bin Dolar Ödüllü Dota 2 Turnuvası

150 Bin Dolar Ödüllü Dota 2 Turnuvası Blast tarafından Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımla totalde 150 bin dolar değerinde Dota 2 turnuvası organizasyonu yapacağını açıkladı. Avrupada bulunan en iddalı 6 takım katılacak.

Blast, Twitter’dan yapmış olduğu paylaşım ile Haziran ayında Dota 2 turnuvası planladıklarını resmen duyurdu. Dota 2’nin en tanınmış 6 takımının katılacağı turnuvada, katılım gösteren her kişi 150 bin dolarlık ödül için yüksek rekabet içerisinde yarışacak. Son zamanlar da espor müsabakaları ve turnuvaları oldukça popüler bir hale geldi. İşin içine büyük ödüller girince, daha heyecanlı bir hal alıyor.

BLAST Bounty Hunt çevrimiçi olarak karşılaşmalara ev sahipliği yapacak. Büyük ödüllü turnuvada 6 takım eleme sistemiyle 3 maçta en iyi başarıyı kazanarak ilerleyecek. 5 maçta en iyi olan takım ise büyük ödülü kazanmış olacak. Turnuvaya katılım sağlayan takımlar ise OG Esports, Team Secret, Team Nigma, Ninjas in Pyjamas, Alliance ve Team Liquid olarak karşımıza çıkacak. Bu turnuvada ciddi anlamda çok büyük rekabete tanıklık edeceğiz.

150 bin dolar ödüllü dota 2 turnuvası:



Atılan tweeti kısaca toplarlayarak özet geçmek istiyorum. Blast: Turnuvaya büyük ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler, sizler için muhteşem şeyler planladık. Büyük ödüllü turnuvada 150 bin dolarlık ödülün, %40’ı takımlar ayrıca 5 bin dolar ise şampiyonu tahmin edenlere ayırıldı.

Turnuva tamamen son bulduğunda ise üçüncü ve altıncı olan takımlar arasında 15 bin dolar, birinci ve ikinci olan takımlar için ise 20 bin dolar ödül kazanacak. Turnuva süresince Dota 2 oyuncularına da hediyeler kazanma şansına sahip olacak. Ekstra ödüllere oyunun hayranlarının yapacağı oylama belirleyecek. Aynı zamanda Blast‘ın Hayran Tahmin Oyunu olan (Fan Prediction Game) ile de ödüller kazanacak.

Ayrıca unutmadan Blast’in bir diğer etkinliği olan Blast Premier, CS:GO 1 milyon dolar ödüllü turnuva da yapıyor. Anlaşılan şu ki 2017 yılında BLAST Pro Series ile çıktıkları yolda, büyük geri dönüşümler almışlar. Dota tarihinde ilk turnuva olan bu organizasyonu kaçırmayın, turnuva 9 Haziran 2020 tarihinde oynanacak.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al