2 dk. Serkan KÖSE 02.06.2022

2 – 9 Haziran Haftası Epic Games Store Ücretsiz Oyunu

Epic Games Store geçtiğimiz 19 – 26 Mayıs haftasıyla başlattığı gizemli oyun serisinin ilk yapımı olan Borderland 3 yapımını ücretsiz olarak sunmuştu. Güncel 2 – 9 Haziran haftasının ücretsiz olarak sunulacak olan yapımı da belli olmuş durumda.

Epic Games Store 2 – 9 Haziran haftasında ücretsiz olarak sunacağı gizemli oyun Bethesda imzalı Wolfenstein: The New Order yapımı olacak. Normal satış fiyatı 57,00 TL olarak Wolfenstein: The New Order yapımını 2 – 9 Haziran tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilir ve kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Wolfenstein: The New Order yapımının Epic Games Store sayfasına buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Wolfenstein: The New Order yapımının tanıtım metni ve sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Wolfenstein: The New Order Tanıtım Metni

Hikâye odaklı oyunlar yapma konusundaki çalışmalarıyla ünlü deneyimli bir geliştirici grubundan oluşan bir stüdyo olan MachineGames’te geliştirilen Wolfenstein; aksiyon, macera ve birinci şahıs çatışma unsurlarıyla dolu derin bir oyun anlatımı sunuyor.

Heyecanlı, sinematik ve id Software’in id Tech® 5 motoruyla çarpıcı ayrıntılar eklenerek işlenen Wolfenstein, oyuncuları Nazi savaş makinesini yerle bir etmeye yönelik kişisel bir görev için Avrupa’ya götürüyor. Direniş savaşçılarından oluşan küçük bir grubun yardımıyla, düşmanın en korunaklı tesislerine sız, yüksek teknoloji kullanan Nazi alaylarıyla savaş ve dünyayı ve daha fazlasını fetheden süper silahların kontrolünü ele geçir.

Aksiyon ve Macera

Wolfenstein’ın nefes kesici içerikleri arasında, Baltık kıyısındaki bir sahil kalesine düzenlenen taarruz, su altı keşfi, oyuncu tarafından kontrol edilen Nazi savaş makineleri ve çok daha fazlası bulunuyor ve tüm bunlar bir araya gelerek keyifli bir aksiyon-macera deneyimi yaratıyor.

Hikâye ve Karakterler

Dinamik aksiyon ve heyecan verici macera anlayışı harmanlanarak unutulmaz karakterlerin yer aldığı yüksek tempolu, inanılmaz sürükleyici bir oyun anlatımı oluşturuldu.

Cephane ve Saldırı

Yıkım araçlarını yükseltmek için gizli araştırma tesislerine ve son derece korunaklı silah depolarına gir. Aşırı büyük Nazi robotları, devasa Süper Askerler (Super Soldiers) ve seçkin hücum birlikleri ile karşılaşırken şiddetli birinci şahıs çatışmasını deneyimle.

Wolfenstein: The New Order Sistem Gereksinimleri

Minimum:

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7/Windows 8
  • İşlemci: Intel Core i7 ya da eşit AMD
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 460, ATI Radeon HD 6850
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al