2 dk. Esporlab 22.12.2019

2020 Yılında Çıkacak Oyunlar

Oyun dünyasında her yıl oldukça güzel değişimler meydana geliyor. Yapım şirketleri tarafından girilen kıyasıya rekabet ortaya oldukça güzel oyunların çıkmasına olanak sağlıyor. Oyun Konseyi olarak bu yazı içerisinde 2020 yılında çıkacak oyunlar hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Mount & Blade II: Bannerlord

Oyuncular tarafından belki de yıllardır en çok beklenen oyunun Mont & Blade II. Bannerlord olduğunu söyleyebiliriz. Neredeyse bizler dahil olmak üzere binlerce oyuncu aynı İsmail abi gibi yapımcılara karşı el sallıyor, kendimizi fark ettirmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz aylarda paylaşılan bir spoiler bu oyunun 2020 yılı Mart ayında çıkacağını gösteriyor.

Ori And The Will of The Wisps

Bu oyun hem Xbox oyuncularını hem de bilgisayar üzerinden oyun oynayan oyunlar tarafından merakla bekleniyor. Resmi tanıtımı ile beraber sürekli oyun ile ilgili paylaşılan görseller bekleyişin daha da heyecanlı olmasını sağlıyor. Yapımcı şirket oyunun 11 Şubat 2020 tarihinde oyun dünyası ile buluşacağını dile getirdi.

Doom Eternal

Doom 2 oyununun devamı niteliğinde hazırlanan Doom Eternal yine bizim evrenimizde geçecek. İlk etapta savaş modunda oyuna başlar daha sonra bu modu bitirdiğinizde çoklu oyuncu moduna geçebilirsiniz. PC, Xbox,  PS4 ile uyumlu olan bu oyunun 20 Mart 2020 yılında çıkması bekleniyor.

Half-Life: Alyx

20 yıllık bir geçmişi bulunan Half-Life hala oynanmaya devam etmektedir. Half-Life serisinin 3. oyunu oldukça uzun bir süredir oyuncular tarafından bekleniyordu. Ancak yapımcı şirket Valve bu seriyi farklı bir oyun ile devam ettirme kararı aldı. VR türüne sahip olacak olan Half-Life: Alyx 2020 yılının en iddialı oyunlarından birisi olacak. Oyunun hangi ay içerisinde çıkacağı şu an belirli değil.

Resident Evil 3

Xbox One ve PC için uyumlu olan bu oyun Resident Evil 2 oyununun yeniden düzenlenmiş halidir. 2. oyunun oyuncular tarafından beğenilmesi ile beraber yeniden düzenlenen oyunun amacı satış rakamlarını arttırmaktır. Resident Evil 3, 3 Nisan gibi satışa çıkacağı duyuruldu.

Cyberpunk 2077

2020 yılının en çok beklenen oyunlarından birisi de Cyberpunk 2077 oyunudur. Başta Xbox One olmak üzere PS4, PC ve Google Stadia sürümleri bulunacak olan bu oyunun oldukça üst düzey grafikleri bulunuyor. Battle Royale türünün oldukça değişim görmüş hali olan Cyberpunk 2077 bir karakteri bütün duygular ile yönetmenizi sağlıyor.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al