1 dk. Serkan KÖSE 15.09.2021

2022 Yılında Çıkacak Call of Duty Oyunu Belli Oldu

Activision’ın sevilen oyun serilerinden birisi olan Call of Duty oyun serininin 2022 yılında çıkacak olan oyunu belli oldu. İşte 2022 yılında çıkacak olan yeni Call of Duty oyunu. 

Yayıncılığını Activision’ın yaptığı sevilen FPS türü oyunlardan birisi olan Call of Duty’nın 2021 yılıda çıkacak olan oyununa az bir süre kaldı. Call of Duty Vanguard oyununun çıkışı yaklaşırken bir sonraki Call of Duty oyunu ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. 

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 Olacak 

Daha önce Call of Duty ve Battlefield 2042 oyunları ile ilgili doğru bilgileri aktaran ve güvenilir bir kaynak olan Tom Henderson, 2022 yılında çıkacak olan yeni Call of Duty oyununun Modern Warfare oyununun devamı olacak olan Modern Warfare 2 oyunu olacağını açıkladı. Henderson’un bu sızıntısı Video Game Chronicle tarafından da onaylandı. 

Call of Duty Modern Warfare oyunu 2019 yılında çıkmış ve serinin Modern Warfare kısmını yeniden başlatmıştı. Call of Duty serisi bu oyunla birlikte yeniden doğmuştu ve oyuncular tarafındaki olumsuz izlenimleri silmişti. 

İkinci dünya savaşını konu edecek ve 5 Kasım 2021 tarihinde çıkacak olan Call of Duty Vanguard oyunu ise 5 Kasım 2021 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X ve PC için çıkacak. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al