3 dk. Esporlab 03.05.2020

30 Bin TL Ödüllü FIFA ve CS:GO Turnuvası

30 Bin TL Ödüllü FIFA ve CS:GO Turnuvası son zamanlarda salgın hastalık korona virüsü sebebiyle hepimiz evlerimizde olduğumuzdan dolayı yeni bir etkinlik başlatıldı. Boyner grup tarafından yapılan bu e-spor turnuvası oyuncuların yüzünü gülürecek ödüle sahip. FIFA 20 ve Counter Strike: Global Offensive oyuncularının kıyasıya rekabet edecekleri turnuvanın detayları belli oldu. Turnuva 13 Mayıs tarihinde başlayacak.

| Boyner Game Cup

Büyük ödüllü düzenlenen e-spor turnuvasında herhangi iki oyundan birisinden katılım sağlayabilirsiniz. Boyner’in düzenlemiş olduğu bu güzel etkinlikle, sıkı mücadele olacağından şüphemiz yok. Kaldıki Türkiye’de oldukça popüler olan ve profesyonel oyuncu kitlesi olan iki oyundan bahsediyoruz! Tabi ki bunlar CS:GO ve FIFA 2020. Yapılacak olan e-spor turnuvasının detayları ise Boyner grup tarafından aktarılmış durumda. Herhangi oyunun birisine 11 Mayıs tarihine kadar tüm başvuruların yapılması gerekiyor. Bu nedenle, acele etmenizde ve antremanlara başlamanızda fayda var.

13 Mayıs tarihinde başlaması planlanan turnuva hakkında ki detaylara göz atalım:

| CS: GO

CS:GO özel turnuva sunucularında 5v5 temalı karşılaşlamalar olacak, turnuvaya katılmak için bazı şartlar var tabiki. Bunlardan bir tanesi ise 18 yaşından büyük olmak. Turnuvaya katılım sağlayacak olan takımlar 5 karşılaşmalara katılacak kişi, +1 yedek olmak üzere 6 kişi olarak katılım sağlayacak. CS:GO turnuva detayları ise;

  • Toplamda 30 tur karşılaşma olacak.
  • 16 turu başarıyla tamamlayan ve kazanan ilk takım kazanmış olacak sayılacak.
  • Yapılan maçlar sonucunda puanlar 15’e 15 olur ise, ekstradan 6 maç daha yapılacak. 4 maçı galibiyetle bitiren takım, hakkıyla bir üst tura adını yazdırmış olacak.
  • Grup finallerinden itibaren, taraf seçme işlemleri bıçak turu ile belirlenecek.
  • Her turun hazırlık süreleri 20 saniye olarak belirlendi.
  • Her turun satın alım süresi 20 saniye olarak belirlendi.

CS:GO turnuvasında birinci olan takıma 10 bin TL boyner hediye çekinin sahibi olacak. İkinci olan takım ise 7 bin 500 TL’lik Boyner hediye çekine sahip olacakken, üçüncü takım 5 Bin TL’lik çekin sahibi olmuş olacak. Hadi yine iyisiniz, Boyner yapmış yine yapacağını.

| FIFA 20

FIFA 20 turnuvası ise Ultimate Team olarak gerçekleştirilecek ve oyuncular 1 v 1 şeklinde karşılaşacak. Yapılacak olan maçlar 12 dakika olup, zorluk seviyeleri ise dünya klası olarak gerçekleştirilecek. FIFA 20 turnuva detaylarına geçelim;

  • Maçın en iyi oyuncusu yarı final karşılaşmalarına kadar (Bo1) olarak yapılacak.
  • Yarı final üç maçın en iyisi (Bo3) şeklinde yapılacak.
  • Final ise beş maçın en iyisi (Bo5) şeklinde yapılacak.

30 bin tl ödüllü fifa ve cs:go turnuvası tam olarak Fifa 20 birincisine 3 bin 500 TL, ikincisine 2 bin 500 TL, üçünsüne ise bin 500 TL Boyner hediye çeki kazandırmış olacak. CS:GO için ise yukarıda belirttiğimiz rakamlar söz konusu, tüm turnuvanın detaylarını merak ediyorsanız  buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al