2 dk. Serkan KÖSE 05.05.2022

5 – 12 Mayıs Epic Games Store Ücretsiz Oyunu Terraforming Mars Erişime Açıldı

Epic Games Store 5 – 12 Mayıs haftasında ücretsiz olarak sunacağı 33₺ etiketli Terraforming Mars erişime açıldı.

Epic Games Store üzerinde 33₺ etiketle satışta olan Terraforming Mars, 12 Mayıs tarihine kadar ücretsiz olarak elde edilebilecek. Terraforming Mars yapımının Epic Games Store sayfasına buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Terraforming Mars tanıtım bülteni ve sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Terraforming Mars Tanıtım Metni

Kızıl Gezegenin evcilleştirilmesi başladı!
Şirketler, geniş kaynaklar harcayarak ve sıcaklığı yükseltmek, nefes alabilen bir atmosfer yaratmak ve su okyanusları yaratmak için yenilikçi teknolojiyi kullanarak Mars’ı yaşanabilir bir gezegene dönüştürmek için yarışıyorlar. Dünyevi biçimlendirme ilerledikçe, giderek daha fazla insan Kızıl Gezegende yaşamak için Dünya’dan göç edecek.
Terraforming Mars’ta belirli bir profile sahip bir şirketi kontrol ediyorsunuz. Proje kartları oynayın, üretim oluşturun, şehirlerinizi ve yeşil alanlarınızı haritaya yerleştirin ve kilometre taşları ve ödüller için yarışın! Şirketiniz, insanlığın yeni çağına giden yolu açacak mı?

Özellikleri:

  • Tahta oyununun yazarı Jacob Fryxelius’un yardımıyla tam anlamıyla geliştirilen kült masa oyununun resmi uyarlaması.
  • Sıra tabanlı strateji: uzman bir şirket seçin, tesisler inşa edin, yenilikçi teknolojileri araştırın ve kaynak üretiminizi yönetin
  • Marsta yaşam? Buzları eritmek ve okyanuslar oluşturmak için onu ısıtarak, oksijen üreten bitki örtüsü ekerek ve hem küçük hem de büyük hayvanları tanıtarak Kızıl Gezegendeki koşulları iyileştirin.
  • Şirket rekabeti: oraya dikmiş olduğunuz güzel bir orman – büyük bir asteroidin üzerine çarpması için yönlendirilmiş olsaydı utanç verici olmaz mıydı? Rakiplerinizi yavaşlatacak Projeler geliştirin!
  • Herkes için Mars: yerel veya çevrimiçi rakiplere, insanlara veya yapay zekaya karşı çok oyunculu oyunlarda tek başına veya 5 oyuncuya kadar oynayın
  • Oyun çeşidi: Daha karmaşık bir oyun için Kurumsal Dönem kurallarını deneyin. Bu varyant, 2 yeni şirket dahil olmak üzere yeni kartlar ekler ve ekonomi ve teknolojiye odaklanır. Bunlar, terraforming’e doğrudan katkıda bulunmayan, ancak şirketleri güçlendiren, oyuna yeni stratejik seçimler ekleyen projelerdir!
  • Tekli Mücadele: 14. nesil sona ermeden önce Mars’ı terraforming işlemini bitirin. (Kırmızı) gezegendeki en zorlu solo modda yeni kuralları ve özellikleri deneyin.
  • Terraform için daha fazlası: lansmandan sonra eklenecek ek içerik

Terraforming Mars Sistem Gereksinimleri

Minimum:

  • İşletim Sistemi: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
  • İşlemci: Dual Core 3.0 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Depolama: 250 MB kullanılabilir alan
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al