1 dk. Serkan KÖSE 26.03.2021

9 Adet PlayStation Oyunu Geçici Olarak Ücretsiz Oldu!

9 adet PlayStation oyunu kısa süreliğine ücretsiz oldu. İşte Sony’nin PlayStation 4 için vereceği ücretsiz oyunlar. 

Japonya merkezli teknoloji şirketi Sony, COVID – 19 pandemisi nedeniyle daha önce hiç olmadığı kadar evlerine kapanan insanların hayatını keyifli hale getirmek için geçtiğimiz yıl Play at Home adlı bir girişim başlatmıştı. Söz konusu Sony’nin bu girişimi kapsamında bazı PlayStation 4 oyuncularının evde kalmalarını hedefliyordu. 

Sony’nin Play at Home girişimi kapsamında yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada dokuz farklı PlayStation 4 oyununu ücretsiz olarak sunacağını açıkladı. Tamamen ücretsiz olarak sahip olunabilecek olan bu oyunlara PlayStation 4 oyuncuları 22 Nisan tarihine kadar kütüphanelerine eklemeleri durumunda sonsuza dek ücretsiz olarak ekleyebilecek. Son olarak PlayStation 4 oyuncularının bu oyunları ücretsiz olarak indirebilmeleri için PS Plus abonesi olması gerekmiyor. 

9-adet-playstation-oyunu-gecici-olarak-ucretsiz-oldu

9 Adet PlayStation Oyunu Hangileri?

Teknoloji devi Sony, bir sonraki Play at Home oyun listesini ise 19 Nisan tarihinde açıklayacağını duyurdu. Gelecek ay Sony’nin ücretsiz olarak yayınlayacağı oyunlar arasında ise Horizon Zero Dawn Complete Edition gibi oldukça sevilen bir oyuna olacağı belirtildi. Sony’nin bu yeni etkinliğine kadar yukarıda yer alan oyunların herhangi birisini oyuncuların oynamalarından ya da oynamamalarından bağımsız olarak kütüphanelerine ekleyerek sonsuza kadar sahip olup oynayabilecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al