2 dk. Esporlab 08.01.2020

9 Ocak’ta Xbox Game Pass’e Eklenecek Oyunlar

Game Pass, hem bilgisayar hem de konsollar için yeni oyunlar ekleyecek. Bu oyunların arasında bilinen oyunlar olduğu gibi, yeni çıkmış oyunlar da yer alıyor. 2020 yılına iddialı bir giriş yapmak isteyen Xbox, bu şekilde oyuncuların kalbini fethetmeyi düşünüyor. 9 Ocak’ta Xbox Game Pass’e eklenecek oyunlar nelerdir, sorusuna birazdan yanıt vermiş olacağız. Oyunlar, 2 farklı tarihte eklenecek. İlk tarih; 9 Ocak olacak ve daha sonra 17 Ocak’ta yeni bir oyun eklenecek. 9 Ocak tarihinde eklenecek oyunlar ise şu şekilde: Sword Art Online: Fatal Bullet ve Frostpunk Consol Edition. 17 Ocak’ta ise, Tekken 7 eklenecek ve diğer oyunların arasında katılmış olacak. Oyunlar şimdiden birçok oyunucuyu etkilemeyi başardı diyebiliriz.

frostpunk

frostpunk

Ocak Ayında Xbox Game Pass’e Eklenecek Oyunlar

Sword Art Online: Fatal Bullet

Üçüncü şahıs olarak oynanabilen aksiyon oyunudur. Roman serisinden ilham alınarak yapılan oyun, eğlenceli ve sürükleyici oyunlar arasında yer alıyor. Oyun, Xbox dahil birçok platformda yer alıyor.

Frostpunk

11 Bit Studio tarafından geliştirilen oyun, şehir kurmaya dayalı hayatta kalma oyunudur. Dünya üzerinde sadece sizin bulunduğunuz şehir kalmıştır ve sizin kararlarınız şehrin geleceğinizi belirleyecektir.

tekken7

tekken7

Tekken 7

Tekken’i bilmemek veya bir serisine aşina olmamak elde değil. Çok eski oyunlar arasında yer alan Tekken, bu serisinde aileler arasında oluşan savaşı konu almaktadır. Grafikleri birçok oyuncu tarafından beğenildiği için neredeyse her platform yer almaktadır.

Eklenecek oyunlar arasında fark olacak gibi görünüyor. Az önce belirttiğimiz oyunlar, konsol üyeliği olanlar için eklenmiş olacak. Bilgisayar platformuna Frostpunk’ın başka bir oyunu eklenecek. Bu oyunun da ay içinde eklenmesi bekleniyor. Yeni oyunların gelmesiyle birkaç oyun platformdan çıkartılacak. Bu oyunlar çıkartılmadan önce indirim sağlanacak ve isteyen kullanıcılar indirimlerden yararlanabilecek. Just Cause 3 ve LEGO City, platformdan çıkartılacak oyunlar arasında yer alıyor. Şu an güncel olarak Xbox Game Pass’e eklenecek ve çıkartılacak oyunlar bu şekilde. Güncelleme yapıldığı takdirde sizlerle paylaşıyor olacağız.

Oyunları beğendiniz mi? Xbox’ın bu şekilde birçok oyuncu kazanacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki ay hangi oyunları ekleyecek, hep beraber göreceğiz. İyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al