1 dk. Serkan KÖSE 12.10.2021

AAA Kalitesinde Metal Gear Solid 3 Remake Gelebilir

Oyuncuların severek oynadığı oyun serilerinden birisi olan Metal Gear Solid serisi yeniden canlanıyor olabilir. 

Metal Gear Solid 3 oyununun bir süredir geliştirildiği iddiaları ortalıkta dolanıyordu. Oyunun yeniden geliştirildiğini söyleyen Virtuos’yan bir çalışan stüdyonun duyurulmamış bir AAA aksiyon – macera oyunu üzerinde çalıştığını doğruladı. 

Söylenenlere Göre AAA Seviyesinde Remake Geliyor

Bir Twitter kullanıcısı olan Faizan Shaikh tarafından tespit edilene göre Virtuos lider programcısı Zhiyang Li, 2018’den beri bu proje üzerinde çalışıyor. 

Li’nin açıklamasına göre yeniden yapım olacak olan oyunda “belirli platformlarda 4K desteği” ile “AAA kalitesinde sana prodüksiyonu” olacak. Li’nin açıkladığı oyun henüz kesin olarak açıklanmamış olsa da bu ayın başlarında Konami’nin yeni konsollar için orijinal Metal Gear Solid oyunlarının remaster’larını ve ayrıca Metal Gear Solid 3’ün tam bir yeniden yapımını planladığını öne süren raporlar gün yüzüne çıkmıştı.

Virtuos stüdyosuna gelecek olursak, stüdyonun bir süredir AAA oyunları üzerinde çalışıyordu. Daha önce Dark Souls Remastered’ın Nintendo Switch portu üstünde çalıştı ve ayrıca Uncharted 4, Call of Duty Black Ops 4, Horizon: Zero Dawn, The Outer Worlds ve Shadow of The Tomb Raider dahil olmak üzere bir dizi başka yüksek bütçeli oyunlar için de yardımcı oluyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al