2 dk. Serkan KÖSE 12.04.2021

Age of Empires IV Yarım Saatlik Türkçe Tanıtım Videosu Yayınlandı

Age of Empires IV yarım saatlik Türkçe dublajlı tanıtım videosu yayınlandı. Peki bizleri yeni oyunda neler bekliyor?

Sevilen oyunlar arasında yer alan Age of Empires serisinin yeni oyunu olacak olan Age of Empires IV oyununun merakla beklenen tanıtım videosu yayınlandı. Geliştiriciliğini Relic Entertainment ve World’s Edge’in üstlendiği yayıncılığını ise Xbox Game Studios’un üstlendiği Age of Empires IV oyunu hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Yeni detayların paylaşılmasıyla birlikte oyunun çıkış tarihi de açıklanmış oldu.

Yapılan açıklamaya göre Age of Empires IV oyunu 2021 yılı sonbahar aylarında çıkışını gerçekleştirecek. Age of Empires IV oyunu ayrıca Türkçe dil desteği ile birlikte gelecek. PC platformu için çıkış yapacak olan ve Steam üzerinden de satışa sunulacak olan Age of Empires IV oyunu çıkış yaptığı gün Xbox Game Pass servisine de eklenecek.

age-of-empires-iv-yarim-saatlik-turkce-tanitim-videosu-yayinlandi

Age of Empires IV Yarım Saatlik Türkçe Dublajlı Tanıtım Videosu

Age of Empires IV oyunu ile ilgili yapılan sunum sadece İngilizce dilinde yapılmadı. Pek çok dilde yapılan sunumlar arasında Türkçe dil seçeneği de vardı. Eğer ki Age of Empires IV oyununu merakla bekleyen oyuncular arasında yer alıyorsanız oyunun Türkçe dublajlı haline yazımızın sonundan erişebilirsiniz. Gerçekleştirilen sunumda Age of Empires IV oyunu dışında Age II : Definitive Edition ve Age III : Definitive Edition güncellemeleri hakkında da önemli bilgiler verildi.

Oyunun tanıtım videosuna baktığımızda oyunun biraz hayal kırıklığı yaratabileceğini söyleyebiliriz. Yayınlanan tanıtım videosunda pek çok eksik detay bulunuyor ve bu detaylardaki yapaylık oyuncuların canını sıkacak gibi görünüyor. Yine de oyunun son halini çıkışı gerçekleştiğinde göreceğiz.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al