1 dk. Serkan KÖSE 02.08.2021

Age of Empires IV’ten Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Yayıncılığını Xbox Game Studios’un üstlendiği geliştiriciliğini ise Relic Entertainment ve World’s Edge’in yaptığı sevilen strateji oyunu Age of Empires’ın yeni oyunu olan Age of Empires IV’ten yeni bir fragman paylaşıldı. 

Merakla beklenen oyundan paylaşılan yeni fragman oyunda bulunacak olan Yüzyıl Savaşları’nı ve Fransız ordusunu barındırıyor.

Yeni Age of Empires oyunu olan Age of Empires 4, 28 Ekim 2021 tarihinde PC platformu için yayınlanacak. Oyun ayrıca Türkçe dil seçeceği ile birlikte gelecek. Son olarak Age of Empires 4 oyunu çıktığı günden itibaren Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek. 

Yeni Fragman 

Tanıtım Yazısı

Tarihe Dönün – Zafer arayışınızda İngilizlerden Çinlilere ve Delhi Sultanlığı‘na kadar dünya çapında 8 farklı medeniyetin zengin tarihine daldığınız zaman geçmiş sizin için henüz bir başlangıç olacak. Karanlık Çağlardan Rönesans’a kadar 500 yıllık bir tarihe yayılan 35 görevle 4 farklı seferde şehirler inşa edin, kaynakları yönetin ve birliklerinizi karada ve denizde savaşa yönlendirin.

Tarihi Şahsiyetlerle Yüceliğe Giden Yolunuzu Seçin – Jeanne d’Arc‘ın İngilizleri mağlup etme yolundaki maceralarını yaşayın veya Cengiz Han olarak kudretli Moğol birliklerini komuta ederek Asya’yı fethedin. Seçim sizin – Yapacağınız her seçim tarihin akışını belirleyecektir.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al