3 dk. Esporlab 09.11.2019

American Truck Simulator Hafta Sonu İçin Ücretsiz

Son zamanlarda ülkemizde popüler bir hale gelen ve oyuncular tarafından çok tercih edilen oyun american truck simulator hafta sonu için ücretsiz oynanabilir olarak yayınlandı. Euro Truck Simulator geliştiricisi, oyunu denemeniz için hafta sonuna özel ücretsiz olarak yayınlanmış durumda. Hemen belirtelim oyun Türkçe dil desteğine de sahip.

Vahşi batı oyunlarını seven kullanıcılar geçtiğimiz günlerde uzun bir süreden sonra piyasaya sürülen Red Dead Redemption 2 oyunu ile, vahşi batıyı keşfederek keyifli vakit geçirebiliryorlar, Rockstar’ın geliştirmiş olduğu bu oyunu sisteminiz kaldırmıyor ise üzülmenize gerek yok. bunun yerine batı Amerika’nın yollarını American Truck Simulator ile toz dumana katabilir keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Türkiye’de oldukça geniş hayran kitlesine sahip olan Euro Truck Simulator’ın geliştiricileri SCS Software, hafta sonuna özel olarak American Truck Simulator oyununu ücretsiz hale getirdi.

Hafta sonuna özel American Truck Simulator Etkinliği

American Truck Simulator‘ın yeni olan Utah eyalet DLC’si de bu hafta sonuna özel yayınlanan sürümün içerisinde yer aldığının haberini verelim. Utah eyalet DLC paketinin içeriği ise şöyle, Salt Lake City’den başlamak üzere Moab’a kadar nefes kesen yolculuk toplamda 5,6 bin km’lik uzunluğunda bir yol sarf ediyor. SCS Software, kaya oluşumlarını ve arazi etkenlerini yenilemek adına yeni bir teknolojiyi kullandıklarını ifade ediyor. Buna en iyi örnek verebileceğimiz yerler ise Utah eyaletinde ki Monument Valley ve Virgin Nehri Kanyonu bölgeleridir, bu bölgeleri dolaşırken zaten yenilikleri birzat kendiniz göreceksiniz.

american-truck-simulator

american-truck-simulator

Amerikan Trruck Simulator İndirimli DLC Paketleri

Oyunun sadece hafta sonuna özel ücretsiz olduğunu unutmayın, aynı zamanda oyun hoşunuza gider satın almak isterseniz hafta sonu için %75 satın alım indirim fırsatını kaçırmamanızı öneriyoruz. Normal satış fiyatı 59’TL olan oyunun bu hafta sonuna özel satın alabileceğiniz indirimli fiyatı ise 14,75’TL dır. Oyun haricinde DLC paketleri de inidirime girmiş bulunuyor, bana belirli bölgeler değil çok fazla yer lazım diyenler için New Mexico, Oregon ve Washington gibi eyaletleri içeren DLC paketleride şuanda indirimli olarak satışta sizleri bekliyor olacak. Tüm indirimli olan DLC paketlerine ise şöyle bir göz atalım.

American Truck Simulator İndirimli DLC Paketleri

American Truck Simulator İndirimli DLC Paketleri

American Truck Simulator’ın minimum sistem gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
  • İşlemci: Dual Core CPU 2,4 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Grafik: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
  • Depolama: 3 GB uygun depolama alanı

American Truck Simulator’ın önerilen sistem gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 64-bit
  • İşlemci: Quad core CPU 3.0 GHz
  • Ram: 6 GB
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 760-class (2 GB)
  • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

Hafta sonuna özel bu fırsatları değerlendirmek, oyunu indirmek için veye satın almak için buraya tıklayarak steam sayfasına gidebilir ve oyuna göz atabilirsiniz.

Ayrıca ankete katılarak, en çok hangi oyunu beğendiğini herkese gösterebilirsin.
[poll id=”2″]

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al