1 dk. Serkan KÖSE 20.06.2021

Amouranth Ve Indiefoxx’a Kötü Haber

Twitch üzerinde ASMR yayınları ile gündeme gelen Amouranth ve Indiefoxx Twitch platformundan banlandı.

Canlı yayın platformu Twitch dünyasının en tartışmalı isimlerinden olan Amouranth ve Indiefoxx yayınları ile platformun en dikkat çeken yayıncılarından birisi. Amouranth ve Indiefoxx kısa bir süre önce Twitch üzerinden banlandı.

Son zamanlada çeşitli şekilde ASMR yayınları yapan Twitch yayıncıları, hem yurt dışında hem de ülkemizde izleyicilerin tepkisini çekmişti. 19 Haziran Cumartesi günü sabaha karşı yayıncılar kısa bir süre içerisinde Twitch üzerinden banlandı.

 

Twitch’in en çok izlenen yayıncılarından olan Amouranth ve Indiefoxx’un Twitch üzerinden neden banlandığı şimdilik bilinmiyor olsa da pek çok Twitch izleyicisi isimleri Kaitlyn Michelle Siragusa ve Jenelle Dagres olan yayıncıların Twitch’in Topluluk Kuralları’ndaki “Cinselliği Düşündüren İçerik” başlığı altındaki herhangi bir kuralı hiçe saydığı için banlandıkları düşünülüyor.

Amouranth Twitch üzerinden banlanmasının ardından Twitter hesabı üzerinden 1 beğeni = banı 1 saniye azaltıyor sözleri ile kendi fotoğraflarını beğenmesini istediği bir paylaşım yaparken Indiefoxx ise “Hey @Amouranth ikimiz de hafta sonu izinli olduğuna göre bir Spa’ya gitmek ister misin? Gerçekten bir dil masajı yapabilirim.” paylaşımını yaptı. İkilinin banlarının ne zaman kaldıracağı şimdilik bilinmiyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al