1 dk. Serkan KÖSE 29.03.2021

Apex Legends 1 Nisan İçerikleri Belli Olmuş Olabilir!

Apex Legends 1 Nisan içerikleri belli olmuş olabilir. Oyunun yapımcısı olan Respawn Entertainment Apex Legends oyuncularını şakalamaya hazırlanıyor. 

Bir zamanların en çok sevilen oyunlarından birisi olan ancak oyuncuların ilgisini kısa süre içerisinde kaybeden battle royale türü oyunu Apex Legends, 1 Nisan tarihinde oyuncuların karşısına çeşitli sürprizlerle çıkmaya hazırlanıyor. 

Pek çok kişi tarafından neredeyse tüm dünyada kutlanan ve insanların birbirini şakaladıkları 1 Nisan tarihine çok az bir süre kaldı. Haliyle pek çok oyun geliştiricisi de oyuncularına bu günde çeşitli şakalar yapmak için çeşitli planlamalar yapıyor. 

Apex Legends 1 Nisan İçerikleri Ortaya Çıktı!

Apex Legends oyunu tarafında yaptığı doğru sızıntılar ile adından söz ettiren veri madencisi Shrugtal tarafından yapılan bir paylaşıma göre Apex Legends oyununun yapımcısı olan Respawn Entertainment, geride bıraktığımız yıl olduğu gibi bu yıl da oyuncularını güldürmeyi amaçlıyor. 

apex-legends-1-nisan-icerikleri-belli-olmus-olabilir

2020 yılında Apex Legends oyununa Mozambique isimli silahın altın bir versiyonunu ekleyen oyunun geliştiricileri bu yıl da aynı silah ile oyuncuların karşısına çıkmayı planlıyor. Geliştiriciler ayrıca P2020 silahına da ekstra özellikler ve altın kaplama kazandıracak ve oyuncuların beğenisine sunacak. Yapılan paylaşımda ayrıca oyuna diğer oyuncuları şakalamaya yarayacak havalı kornalar ve çeşitli ürünler de oyuna eklenecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al