2 dk. Serkan KÖSE 06.04.2021

Apex Legends 9. Sezon İle İlgili İlk Bilgiler

Apex Legends yeni güncellemelerle gelişmeye devam ediyor. Apex Legends 9. Sezon ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı.

Respawn’ın sevilen oyunu olan Titanfall serisinin bir spin off oyunu olan ancak son dönemlerin battle royale oyun türünün başarılı örneklerinden birisi olan Apex Legends oyunu başlangıçta olduğu gibi olmasa da yine de pek çok oyuncunun en çok sevdiği battle royale türü oyunlarından birisi. Özellikle Titanfall hayranlarının sıkı sıkıya bağlandığı oyunda şimdiye dek Titanfall unsurlarını bariz olarak görememiştik. Ancak Apex Legends oyununun yeni sezonu olacak olan 9. Sezon tam da Titanfall oyununu merkezine alacak. Bu detay tam olarak açıklanmamış olsa da oyunun geliştiricileri yeni sezona dair ilk bilgileri paylaştı.

Apex Legends 9. Sezon İle İlgili İlk Bilgiler

Apex Legends oyununun yönetmeni olan Chad Grenier tarafından yapılan açıklama, Apex Legends oyuncularını heyecanlandırmaya yetti. Greiner açıklamasında: “Daha önce bazı kişilere söyledim, eğer ki sıkı bir Titanfall hayranıysanız, Apex Legends’ın 9. sezonunu bekleyin. Çünkü bu sezon gerçekten harika şeyler olacak.”

Apex Legends oyununda göremediğimiz gerçek bir Titan’ın yeni sezon ile birlikte oyuna geleceğine dair söylentiler olsa da, bu durum oyunun yapımcısı olan Respawn Entertainment’ın geçmişteki açıklamalarına ters düşüyor. Hali hazırda Apex Legends oyununun oyun içi dinamiklerini, kahramanların seviye ilerlemelerinin ve maçların sürelerinin dengede tutulması ile birlikte oyuna robotların gelmesinin bir anlamı bulunmuyordu. Bu sebeple oyuna Titan’ların geleceğini pek söylemek mümkün değil.

apex-legends-9-sezon-ile-ilgili-ilk-bilgiler

Bu noktada oyuna Titanfall oyununda bulunan silahların gelebileceğini söyleyebiliriz. Son olarak yeni bir Titanfall oyununa dair EA tarafından net bir açıklama gelmedi. EA konu ile ilgili olarak yeni oyunun Respawn’a bağlı olduğunu belirtti. Bilindiği üzere Titanfall 2 oyunu her ne kadar EA’nın beklediği kadar satış rakamlarına ulaşmamış olsa da eleştirmenler ve oyuncular tarafından beğenilmişti. Titanfall 2 oyununun çok az satmasının başka sebepleri de olabilir ki bu sebeplerin başında EA’nın kendi oyunu olan Battlefield 1 oyunundan 1 hafta sonra ve Call of Duty : Infinite Warfare oyunundan bir hafta sonra çıkması bu sebepler arasında gösterilebilir.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al