2 dk. Serkan KÖSE 24.04.2021

Apex Legends Geliştiricisi Respawn Yeni Bir Oyun Geliştiriyor

Apex Legends geliştiricisi Respawn yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Peki Respawn Entertainment tarafından geliştirilen oyunun türü ne olacak?

Battle Royale türü oyunu olan Apex Legends oyununun geliştiricisi olan Respawn Entertainment, yeni oyunlar üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Oyuncuların sevdikleri Titanfall ve Apex Legends oyunlarının geliştiriciliğini üstlenen Respawn Entertainment son zamanlarda Apex Legends oyununa gelen çapraz platform desteğine sahip yeni sezon ve yolda olan mobil versiyonu ile dikkat çekiyor. Respawn Entertainment stüdyosu şimdi de yeni bir oyun üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

Apex Legends Geliştiricisi Respawn Yeni Bir IP Geliştirmeye Başladı

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen bu oyunun haberi yine Respawn Entertainment çalışanı olan bir geliştirici tarafından verildi. Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan geliştirici yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını ve yeni bir yazılımcı arayışında olduklarını duyurdu.

apex-legends-gelistiricisi-respawn-yeni-bir-oyun-gelistiriyor

Yapılan açıklamada “Erken gelip sıfırdan bir IP (yeni bir oyun serisi) üretmeye yardım etmek ister misiniz? Şu anda beş kişilik bir ekibiz ve altıncı (yazılımcı) kişimizi arıyoruz.” sözlerine yer veren geliştirici oyunun detaylarını ise paylaşmadı. Geliştirici ayrıca yeni projenin “heyecan verici” olduğunu söyledi.

Özellikle Titanfall serisi hayranları Respawn Entertainment tarafından yeni bir Titanfall oyunu bekliyor olsa da şu anda geliştirilmekte olan bu oyunun Titanfall serisine dahil olmayacağı bu açıklama ile birlikte ortaya çıkmış oldu. Şirket yapılan açıklamaya göre daha önce duyurulmamış olan yeni bir seri üzerinde çalışıyor. Bu açıklamaya rağmen yine de pek çok kişi Respawn Entertainment’ın Titanfall 3 oyununu geliştirdiğine inanmayı seçiyor.

Yeni Oyun Ne Zaman Gelecek?

Respawn Entertainment’ın yaptığı acıkamaya göre yeni oyunun geliştirilmesine daha yeni başlandı ve bu oyunun duyurulmasının kısa süre içerisinde çok zor olduğu düşünülüyor. Çıkış tarih konusunda henüz net bir açıklama yapılmıyor olsa da ilerleyen günlerde oyun ile ilgili yeni detayların paylaşılması bekleniyor. Respawn Entertainment’ın geçmişteki tecrübelerine baktığımızda ise oyunun FPS türü olacabileceğini söyleyebiliriz.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al