1 dk. Serkan KÖSE 10.08.2021

Apex Legends İçin Çapraz İlerleme Özelliğinin Geleceği Tarih Belli Oldu

EA’nın bir dönemler popüler battle royale oyunlarından birisi olan Apex Legends oyununa yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Apex Legends oyununa 

Reddit üzerinden açıklama yapan Apex Legends geliştiricisi Respawn Entertainment, oyuna çapraz ilerleme özelliğinin 2022’de ekleneceğini belirtti. Yeni güncellemelerle birlikte savaş oyununa birkaç yenilik de gelecek. Oyunun geliştiricisi olan Respawn oyundaki karakterlerin fazla güçlü olduğunu da açıkladı. 

Oyunun çapraz ilerleme özelliklerinin, çevrimiçi çok oyunculu oyunlar için genel oyun deneyimlerinde de daha önemli hale geldiği görülüyor. Daha öncesinde Fortnite’ta benzer bir şekilde çapraz ilerleme özelliğini kullanıcılarına sunmuştu. Bu özellik sayesinde oyuncular ilerlemelerini PlayStation 5 oyun konsollarına da aktarmıştı. 

Bu özelliğin Apex Legends oyununa gelmesini isteyen kullanıcılar da isteklerini Reddit üzerinden dile getirdi. Apex Legends iletişim direktörü olan Ryan K. Krigney, çapraz ilerleme özelliğinin gelecek yıl oyuncularına sunulacağını belirtti. Çapraz ilerlemeye ulaşmanın ne kadar karmaşık olabileceğinin altını çizerek, “Bu yalnızca mevcut hesapları birleştirmenin teknik zorluklarını çözmek zorunda değilsiniz, aynı zamanda diğer platformlarda satın alma ile ilgili yasal ve sözleşmesel sorunlar da mevcut.” dedi.

Son zamanlarda oyunda ayrıca bazı sorunların yaşandığını belirten geliştiriciler bunun çapraz ilerleme özelliğini geciktirdiğini dile getirdi. Bakalım bu özelliklerin gelmesiyle birlikte Apex Legends oyunu eski popüler günlerine geri dönebilecek mi?

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al