2 dk. Esporlab 04.11.2019

Apex Legends Mobil Sürümü için Dedikodular Var

Battle Royale modlu oyunlar, oyun sektörünün pazar payını oldukça büyütmüş durumdayken tüm oyun geliştiriciler bu alana yönelmeye başladılar. Yayınlandığı tarihten beri Fortnite ve PubG gibi efsanelerin karşısında dimdik ayakta duran Apex Legends, mobil sürümü Battle Royale modunda ki diğer oyunlara alternetif olacak. Oyun geliştirici şirketi Respawn, oyunun çıkış tarihini ufaktan haber veriyor.

Apex Legends Mobil Sürümü Ne Zaman Gelecek?

Son zamanların rekabetçi oyun modlarından olan, Battle Royale türü büyük bir ivme ile gelişen mobil oyun sektöründe yükselişe devam ediyor.

Battle Royale pazarındaki pastaya ortak olmak isteyen Respawn Entertainment ve Electronics Arts, yaklaşık 5 ay gibi kısa bir süre önce Apex Legends’in mobil sürümünün yapılacağını söylemişti.

Haber vermesinden sonra, Apex Legends oyuncularının mobil versiyon için herhangi bir gelişme sağlanmadığı için kuşkulanıp, üzüntü duyuyorlardı.

Mobil sürüm için ne zaman adım atıldı?

Yayınlandığı tarihten itibaren aşırı derecede popüler bir hale gelmesi, oyun geliştirici şirketi Respawn Entertainment ve oyunun yayıncısı Electronic Arts’ı baya bi sevindirmiş olacak ki, Battle Pass içeriğinin de ekli olduğu devamının geleceğinin de sözünü vermişti.

Ayrıca Apex Legends mobil sürümü için ciddi programlar yapılmış, ve oyuncuları sevindirecek adımlar atılmaya başlandı.

EA’nin CEO’su olan Andrew Wilson: Oyunumuz, 2021 mali yılının sonuna kadar yayınlanmayacak.

 

Oyun Yayıncısı ve Geliştiricisi Ne Açıklama Yapmıştı?

EA’ın CEO’su Andrew Wilson’ın açıklamalarına göre, Apex Legends’in mobil sürümünün 1 Ekim 2020’den sonra oyun sektörüne sunulacağına dair his yaratıyor. Daha önceden şirketin 2021 mali yılının sonuna kadar gelmeyecek demesi tam olarak daha erken çıkacağına işaret etmiş oluyor. Apex’in oyuncu kitlesi üzgünüz ki en az 1 yıl kadar daha beklemek zorunda kalacak gibi görünüyor.

Mobil platformlarda yayına girmesinin zaten vakti geldide geçiyor, çünkü battle royale mobil platformlar da Fortnite, PUBG aynı zaman da pazara yüksek bir hızla giren Call of Duty:Mobile‘i de sayarsak pazar payı oldukça rekabetli görünüyor.

Umuyoruz, Apex Legends hayranlarının yüzünü güldürecek bir hamle yaparlar ve oyunun kısa sürede piyasaya sürülür. Bizlerde oyunun  yakından takipçisi olacağız ve sizler için yeni gelişmeleri takip ederek aktaracağız.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

“Apex Legends Mobil Sürümü için Dedikodular Var” için 2 yanıt

  1. ahmetnuri dedi ki:

    Her zaman ya çıkacak diyorlar, ya çıkmayacak diyorlar inşallah bu sefer sözünü tutarda çıkartırlar bıktık ya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al