2 dk. Serkan KÖSE 05.04.2021

Assassin’s Creed Oyunu Merkezine Geri Dönüş Yapıyor!

Oyuncuların sevdiği oyun serilerinden birisi olan Assassin’s Creed oyunu merkezine geri dönüş yapıyor.

Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft’un sevilen oyun serilerinden birisi olan Assassin’s Creed oyununun yeni oyunu hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Jonathan isimli bir YouTuber Assassin’s Creed : Valhalla oyunu daha çıkmadan oyun hakkında bazı önemli bilgiler vermişti. Jonathan’ın bu konuda daha oyun çıkmadan haklı ve oyunun kısa sürede duyurulmasının ardından söylediklerinin haklı olması güvenilirliğini arttırmıştı. YouTuber şimdi de yeni Assassin’s Creed oyunu hakkında önemli bilgiler verdi. Assassin’s Creed oyununun geleceğine dair ilk bilgiler de böylece ortaya çıkmış oldu.

Ortaya çıkan bilgilere göre yeni Assassin’s Creed oyunu, “1191 – 1199 yılları arasında geçen 3. Haçlı Seferi sonrasındaki yaşananları konu edinecek” açıklamasını yağan Jonathan, oyunda yer alacak pek çok şehri de belirtti. Jonathan’ın aktardığı bilgilere göre oyunda; Acre, Viyana, Köln, Paris, Korfu ve Dubrovnik şehirleri yer alacak. Oyuncular Assassin’s Creed oyununda Edmund isimli bir karakteri canlandıracak.

assassins-creed-oyunu-merkezine-geri-donus-yapiyor

Assassin’s Creed Oyunu Merkezine Geri Dönüyor!

Popüler internet sitesi olan Reddit’te Jonathan’ın son videosunu yayınlayan kullanıcılar, çıkacak olan oyun hakkında önemli içerikler üretti. Oyunda oynanabilir bir tapınak şövalyesi karakterinin de olacağı aktarılıyor. Assassin’s Creed serisine aşina olan kişilerin tanıyacağı Al Mualim karakterinin de oyuna geri dönebileceği belirtiliyor. Bilindiği üzere Assassin’s Creed’in ilk oyununda Altair, Al Mualim’i öldürmüştü. Aktarılan bilgilere göre Acre’de geçecek olan oyunda kronolojiye göre Al Mualim karakterinin yaşaması gerekiyor. Son olarak bunu Ubisoft’un bilerek bu açıklamaları Johathan’a yaptırdığını söyleyen toplulukta bulunuyor.

Elbette ki bu bilgilerin ardından pek çok kişi Altair karakterinin de geri döneceğini düşünüyor ki bu sorunun muhtemel cevabı evet. Yeni Assassin’s Creed oyunu ile ilgili ilk bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkmışken ortaya çıkan bilgilere göre de oyun merkezine geri dönüş yapacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al