2 dk. Serkan KÖSE 14.04.2021

Assassin’s Creed Serisinin Yeni Oyunu Brezilya’da Geçebilir

Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Assassin’s Creed Valhalla yazarı serinin Brezilya’ya gitmesini istiyor.

Fransa merkezli oyun stüdyosu olan Ubisoft’un sevilen oyun serilerinden birisi olan Assassin’s Creed bilindiği üzere son olarak Assassin’s Creed Valhalla oyunu ile oyuncularının karşısına çıkmıştı. Oyun severlerden olumlu geri dönüşler alan son Assassin’s Creed oyunu sonrasında yeni çıkacak olan yeni oyunun nerede geçeceği ve hangi konuyu işleyeceği merak ediliyordu.

Assassin’s Creed Serisinin Yeni Oyunu Hakkında İlk Bilgiler

Serinin devam oyununa dair Assassin’s Creed Valhalla oyununun yazarı önemli açıklamalarda bulundu. Assassin’s Creed Valhalla oyununda kıdemli yazar görevini üstlenen Alain Marcieca, yeni Assassin’s Creed oyunu için “seçim yapamayacak kadar çok” olasılık düşündüklerini söyledi. Milattan önce 5200 yıllarında insanların da yaşadığı ve Malta takımadaları içerisindeki üç adadan en büyüğü olan Malta adası Marcieca’nın ilgisini cezbediyor. Marcieca açıklamasına “Tarihe takıntılı biri olarak beni Malta adasındaki kayıp bir toplumda bulunan niş bir savaşçı grubu için bile heyecanlandırabilirsiniz ve ben de o fikre atıp onu patlatmaya hazır olurum.” sözleri ile devam etti.

https://www.ubisoft.com/en-gb/game/assassins-creed

Marcieca her ne kadar yeni oyunun Malta’da geçmesini istiyor olsa da bu fikrinin kabul görmesi için daha büyük bir bölge seçmesi gerektiğinin bilincinde olduğunu belirtti. Marcieca açıklamasında “Daha büyük ölçekte bir yer için, Güney Amerika’da marka tarafından henüz tamamen keşfedilmemiş zengin bir içerik dokusu olduğunu düşünüyorum. İnkalar’dan İspanyol Fatihlerine kadar, çok büyüleyici bir zaman. Black Flag içerisinde buna biraz değinilmiş olsa da, Brezilya’yı çok istiyorum.“ sözlerine yer verdi.

Assassin’s Creed oyununun devamının hangi bölgede geçeceğini ilerleyen günlerde daha net bir şekilde öğrenebileceğiz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al