1 dk. Serkan KÖSE 04.10.2021

Assassin’s Creed Valhalla Sonbahar Yol Haritası Belli Oldu

Ubisoft’un sevilen oyunlarından birisi olan Assassin’s Creed Valhalla oyununun merak edilen sonbahar yol haritası belli oldu.  

Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft’un 2020 yılında çıkış yapan oyunu olan Assassin’s Creed Valhalla’nın sonbahar yol haritası yayınlandı. Yol haritasında belirtilenlere göre oyuna iki adet başlık güncellemesi, bir tane genişleme paketi ve bir tane de sınırlı süreli festival etkinliği oyuna gelecek. 

Yapılan açıklamaya göre ilk güncelleme 1.3.2 başlık güncellemesi olacak ve 4 Ekim tarihinde çıkış yapacak. Bu güncelleme daha önce görülen hataların çözüldüğü ve sorunların elden geçirildiği bir sürüm olacak. Bu güncelleme diğer güncellemelere de yol gösterecek. 

Oyuna gelecek olan bir diğer güncelleme ise Viking Age Discovery Tour (Viking Çağı Keşif Turu) genişleme paketi olacak ve 19 ekim tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Genişleme paketi ile birlikte oyuncular Viking dünyasının tarihini ve kültürünü keşfedebilecek. Assassin’s Creed Valhalla oyununu satın alan oyuncular bu genişleme paketine ücretsiz olarak sahip olacak. Ubisoft ayrıca, Viking Age Discovery Tour’un bağımsız sürümlerinin PS4 , PS5 , Xbox One , Xbox Series S /X, Stadia ve Luna’da yayınlanmadan önce PC platformunda Ubisoft Connect ve aynı zamanda Epic Games Store’da satışa sunulacağını açıkladı. 

Son olarak Valhalla’nın ikinci başlık güncellemesi olacak olan 1.4.0 ve sınırlı süreli ücretsiz bir etkinlik olacak olan Oskoreia Festivali güncellemelerinin ne zaman geleceği ise belirsizliğini koruyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al