1 dk. Serkan KÖSE 07.04.2021

Battle Royale Türü Pac-Man 99 Nintendo Switch İçin Çıktı

Battle Royale türü Pac-Man 99 Nintendo Switch platformu için yayınlandı.

Bir dönemin popüler oyunlarından birisi olan ve günümüzde de seveni bulunan Pac-Man oyunu günümüze ayak uydurdu. Oyunun Battle Royale versiyonu olan Pac-Man 99 Nintendo Switch platformu için çıktı.

Nintendo tarafından yapılan açıklamada, Switch platformu için Pac-Man 99 adında yeni bir battle royale tarzı Pac-Man oyunu duyuruldu. Tıpkı Tetris 99 gibi oyun sadece Nintendo Switch Online aboneleri için oynanabilir olacak.

Battle Royale Türü Pac-Man 99 Neler Sunuyor?

Tetris 99 oyununda olduğu gibi Pac-Man 99 oyunu da klasik bir arcade oyunu olan Pac-Man’in 99 oyuncunun olduğu bir versiyon olarak karşımıza çıkıyor. Her oyuncu ayrı bir labirentte peşindeki hayaletlerden kaçarken son kalan Pac-Man olmak için mücadele verecek. Oyuncuların yendikleri tüm hayaletler diğer oyuncuların ekranların “Jammer Pac-Man” olarak görülecek. Bunlardan birisine çarpmak oyuncuların hareket hızını düşürecek ve onları daha savunmasız hale getirecek. Duyuru fragmanına göre oyunda farklı hayalet türü de bulunacak. Bu hayaletleri yemek, yeni bir hayalet türünün oluşmasına sebebiyet verecek oyuncular farklı taktiklerle bu hayaletleri avlamaya çalışacak.

battle-royale-turu-pac-man-99-nintendo-switch-icin-cikti

7 Nisan tarihinde yayınlanan oyun yukarıda da belirttiğimiz gibi sadece Nintendo Switch Online aboneleri için ücretsiz indirilebilir olacak. Bireysel abonelik için oyuncuların aylık 4 dolara, üç aylık 8 dolar ve yıllık 20 dolar karşılığında abone olabilecekleri bu servisin yıllık aile aboneliğinin fiyatı ise 35 dolar. Bu hesap sayesinde kullanıcılar 8 farklı Nintendo hesabı ekleyebiliyor. Oyunun fragmanını yazımızın sonundan izleyebilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al