1 dk. Serkan KÖSE 09.10.2021

Battlefield 2042 Daha Çıkmadan Hilecilerin Uğrak Noktası Oldu

Yayıncılığını Electronic Arts’ın üstlendiği ve geliştiriciliğini ise DICE’ın yaptığı Battlefield serisinin son oyunu olan Battlefield 2042 oyunundan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Oyun daha çıkmadan hilecilerin uğrak noktası oldu. 

Oyunda kullanılan Easy Anti – Cheat hile sistemi, hilecilere yenik düştü. Hileci oyuncuların videoları internette yayınlanmaya başladı. 

Çok oyunculu oyunlarda hileli oyuncuların bulunması oyun keyfini bozuyor. Üreticiler bu sorunu çözmek için çeşitli şeyler yapmış olsa da bir türlü hile kullanımını engelleyemiyor. 

Her ne kadar DICE hilecilere göz açtırmayacağını söylemiş olsa da yaptıkları hile kullanımını azaltmıyor. Twitter üzerinden yaptığı doğru sızıntılarla adından söz ettiren Tom Henderson, yaptığı paylaşımda oyunda en az iki hile sağlayıcısının olduğunu dile getirdi. Bu hile yazılımları wallhack, aimbot ve diğer hileleri içeriyor. 

Diğer kaynaklara göre ayrıca bu hile yazılımları Çin merkezli. Günde 2 dolara satılan bu hileleri betanın tamamı boyunca hile yapmak isteyenler için sunduğu fiyat ile 8 dolar. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al