1 dk. Serkan KÖSE 14.08.2021

Battlefield 2042 Evrenini Detaylandıran Kısa Film Yayınlandı

Yayıncılığını Electronic Arts’ın üstlendiği ve geliştiriciliğini ise DICE’ın yaptığı Battlefield serisinin son oyunu olan Battlefield 2042 evrenini detaylandıran kısa film yayınlandı. İşte serinin hikayesine odaklandığımız o kısa film. 

EA’nın son oyunu olan ve merakla beklenen Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042 oyunu bilindiği üzere hikaye modunu içermeyecek. Battlefield 2042 oyununun hikayesi olmadığı için oyuncuların bu evreni tanıması bir hayli zor olacaktı. EA ise bu durumun önüne geçmek için bir kısa film hazırladı. Bu kısa filmle birlikte Battlefield 2042 evrenini öğrenebiliyoruz. 

Bu kısa filme birlikte Battlefield 2042 oyununun evreni, olayların nasıl buraya geldiği ve herkesin neden savaşta olduğu aktarılıyor. Battlefield 2042 oyununun evrenini açıklayan kısa film Battlefield’ın YouTube hesabı üzerinden yayınlandı. Yayınlanan bu kısa filmi haberimizin sonunda da bulabilirsiniz. 

Son olarak Battlefield 2042 oyunu 23 Ekim 2021 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Kısa filmi ise haberimizin sonundan izleyebilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al