1 dk. Serkan KÖSE 13.07.2021

Battlefield 2042 Oyununda Serinin Sevilen Haritaları Geri Gelecek

EA’in sevilen oyun serilerinden birisi olan Battlefield serinin yeni oyunu Battlefield 2042 oyunu için meraklı bekleyiş devam ediyor. Oyun serinin sevilen haritalarına da sahip olacak.

Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042 oyunu için oyun severlerin heyecanlı bekleyişi sürerken oyun hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyunun çıkışına aylar kala oyun ile ilgili bazı detaylar da yanıt buluyor. Oyun hakkında açıklamalar yapan EA geliştiricileri, Battlefield serisinin sevilen haritalarının Battlefield 2042 oyunu ile birlikte geri döneceğini açıkladı.

Battlefield 2042 oyununun geçtiğimiz ay yayınlanan fragmanında henüz detayları EA tarafından açıklanmamış olsa bir gizemli mod bulunuyordu. Yapılan açıklamaya göre bu mod, oyuncuları serinin sevilen haritalarına geri götürecek. Ripple Effect Stüdyosu (eski adıyla DICE L.A.) tarafından hazırlanan modda, serinin sevilen haritalarının yeniden tasarlanmış hali olacak.

Oyuna eklenecek olan haritaların hangileri olacağı şimdilik açıklanmamış olsa da güvenilir kaynaklardan birisi olan Tom Henderson tarafından yapılan açıklamaya göre Metro, Locker ve Caspian Border gibi birçok haritanın geri dönecek.

22 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olan EA Play etkinliğinde yeni oyun moduna dair diğer bilgilerin de açıklanması bekleniyor. Her yönden oyunculara etkileyici bir deneyim sunacak olan Battlefield 2042 oyunu serinin en çok beklenen oyunlarından birisi olmayı başardı.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al