1 dk. Serkan KÖSE 11.06.2021

Battlefield 2042 Tanıtıldı

Yılın merakla beklenen oyunlarından birisi olan Battlefield’ın yeni oyunu Battlefield 2042 tanıtıldı. Oyunun tanıtılmasıyla birlikte Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu.

Yayıncılığını Electronic Arts’ın yaptığı ve geliştiriciliğini ise Dice’ın üstlendiği oyun dünyasının popüler oyun serilerinden birisi olan Battlefield’ın yeni oyunu Battlefield 2042 nam-ı diğer Battlefield 6 resmen tanıtıldı.

Battlefield 2042, Battlefield serisinin ikonik topyekün savaşının geri döndüğünün habercisi olan birinci şahıs nişan oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yakın gelecekte düzeni bozulan bir dünyada, manganızın ve yüksek teknolojili cephanenizin yardımıyla dinamik olarak değişen savaş alanlarına uyum sağlayıp zorlukların üstesinden gelip hayatta kalın.

128 oyuncu desteği sunan Battlefield 2042, dünyadaki geniş savaş alanlarına eşi benzeri görülmemiş bir boyut kazandırıyor. Oyuncular; Conquest ve Breakthrough gibi güncellenmiş çok oyunculu modlardan yepyeni Hazard Zone’a kadar pek çok deneyim sunacak.

Battlefield 2042 Türkiye Fiyatı

PC (Steam) – 419,00 TL

Xbox One – 499,99 TL

Xbox Series – 559,00 TL

PlayStation 4/PlayStation 5 – 500,00 TL

Battlefield 2042 Çıkış Tarihi

Battlefield’ın merakla beklenen yeni oyunu 23 Ekim 2021’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. PC platformu için yeni Battlefield oyununun sistem gereksinimler henüz paylaşılmamış olsa da oyuna dair ilk görüntülerin de 13 Haziran tarihinde paylaşılacağı açıklandı.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al