1 dk. Serkan KÖSE 12.06.2021

Battlefield 2042’de Hikaye Modu ve Battle Royale Modu Bulunmayacak

2021 yılının merakla beklenen oyunlarından birisi olan ve kısa bir süre önce duyurusu gerçekleşmişti. Battlefield 2042 oyununa dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Yayıncılığını Electronic Arts’ın yaptığı ve geliştiriciliğini ise Dice’ın üstlendiği oyun dünyasının popüler oyunlarından birisi olan Battlefield 2042 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Battlefield 2042’nin tanıtım videosunun paylaşılmasının ardından oyun ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Daha önce Battlefield oyunlarının neredeyse tüm oyunlarında bulunan hikaye modundan yoksun olacak. Daha önce Call of Duty’nin de denediği bu hamle oyun severler tarafından olumlu karşılanmamıştı.

Oyunun Oynanış Videosunun Yayınlanacağı Tarih Belli Oldu!

Ayrıca Call of Duty’nin oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da bir battle royale modunun olacağı düşünülüyordu ancak gelen bilgilere göre bu oyunda battle royale modu da bulunmayacak. Büyük bir olasılıkla EA’nın battle royale modu için bağımsız bir oyun yayımlaması bekleniyor. Oyuna dair ilk oynanış videosunun 13 Haziran’da geleceği açıklandı. Daha fazla detayın da oyunun dağıtımcısı olan Electronic Arts’ın Temmuz ayında gerçekleştirilecek olan etkinliğinde duyurulması bekleniyor. Son olarak Battlefield 2042 oyununun 23 Ekim 2021’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacağını hatırlatmakta yarar var.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al