1 dk. Serkan KÖSE 14.06.2021

Battlefield 2042’den İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olan Battlefield 2042 oyunundan ilk oynanış fragmanı yayınlandı. İşte muhteşem görüntüler içeren o fragman.

Kısa bir süre önce duyurusu gerçekleştirilen Battlefield 2042 oyunu ile ilgili yeni bilgiler açıklanmaya devam ediyor. Oyunun dağıtımcısı olan EA tarafından yapılan etkinlikle birlikte oyunun ilk fragmanı da yayınlandı. İşte oyunun 4K 60FPS fragmanı.

Battlefield 2042 Oynanış Fragmanı

Battlefield 2042 oyununun ilk oynanış videosunu izleyen oyun severlerin heyecanının daha da arttığını söyleyebiliriz. Sosyal medya platformları üzerinden oyun severlerin yorumlarına baktığımızda yayınlanan fragman sonrasında eleştirilerin olumlu olduğu görülüyor. Battlefield serisinden beklenen “aksiyon dolu anlara” fragmanda bolca yer verilmiş durumda. Battlefield 2042 oyununun modern teması, büyük haritaları ve etkileyici grafikleri ile birlikte seri küllerinden yeniden doğuyor diyebiliriz.

Frostbite’ın son oyun motorunun kullanıldığı Battlefield 2042 oyunu, 22 Ekim 2021 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun 128 kişilik haritalarla birlikte geleceğini hatırlatmakta yarar var.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al