2 dk. Serkan KÖSE 07.06.2021

Battlefield 6 Çıkış Tarihi Ve İlk Videosu Yayınlandı

Oyun severlerin büyük bir heyecanla beklediği Battlefield 6 oyununun çıkış tarihi ve ilk videosu yayınlandı. Battlefield 6 bu yıl PC, Xbox Series X ve PS5 platformları için geliyor.

Battlefield serisinin yeni oyunu olacak olan Battlefield 6 PS5 ve Xbox Series X oyun konsolu için çıkan ilk Battlefield oyunu olacak. Yayıncılığını EA’nın üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Dice’ın yaptığı Battlefield’ın yeni oyunu Battlefield 6, en yeni PC donanımı ve yeni oyun nesil oyun konsollarının gücünden gerçekten yararlanan yeni bir oyun motoru ile birlikte geliştirilmesi bekleniyor.

Battlefield 6 Çıkış Tarihi

Battlefield 6 ya da daha doğrusu Battlefield oyunu için kesinleşmiş bir çıkış tarihi artık elimizde. Yapılan açıklamaya göre oyun 9 Haziran tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun paylaşılan videosunda da gösterildiği gibi oyun 9 Haziran tarihinde oyuncularla buluşacak.

Hakkında yapılan daha fazla resmi açıklama bulunmayan Battlefield 6 oyunu için özel bir fragman şimdilik yayımlandı. EA geçtiğimiz yıl Play 2020 etkinliğinde Dragon Age 4’ün arkasında yer alan teknolojiyi ve gelecekti bir Battlefield oyunu için bir teaser yayınlamıştı. Yayınlanan fragmanda, bir kumsalda kısa bir asker klibi yer alıyordu. Bir diğer ise tamamen renkli ve dokulu olduğunda yüzün nasıl göründüğünü ortaya koyan ikinci bir çekimle bir yüzün modelini gösteriyordu.

Bu teaserlar yeni oyuna dair pek çok önemli detaylar veriyor. Çıkartılan şeyler arasında Battlefield 6’nın birden fazla oyuncu ve NPC’li büyük savaşlara sahne olacağı ve diğer Battlefield oyunlarına benzemeyen gelişmiş grafiklerle birlikte gelecek olması.

Diğer kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre ise Battlefield 6 oyunu günümüzde geçen Battlefield 3 oyununun yeniden başlatılmasına ön ayak olabilir. Bu da Call of Duty serisi ile rekabetin önünü açabilir. Bunların hepsini kısa bir süre içerisinde göreceğiz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al