2 dk. Serkan KÖSE 22.03.2021

Battlefield 6 Oyununun Tanıtım Tarihi Belli Olmuş Olabilir!

Electronic Arts’in yeni oyunu olacak olan Battlefield 6 oyununun tanıtılacağı tarih belli olmuş olabilir. İşte Battlefield 6 oyununun çıkış tarihi. 

Ünlü oyun şirketi Electronic Arts, 2021 yılının en heyecanla beklenen oyunlarından birisi olan Battlefield 6 oyununa dair yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Gelen bilgilere göre oyun kosa süre içerisinde tanıtılabilir. 

VentureBeat’ten Jeff Grubb’un haberine göre Electronic Arts, Battlefield 6 oyununu Mayıs ayında duyurabilir. Aktarılan bilgilere göre EA, Battlefield 6 oyununun tanıtım ekinliği Haziran ayında gerçekleşecek olan E3’ten birkaç hafta önce gerçekleştirilmesi bekleniyor. Daha önce Battlefield V için de EA benzer bir yol izlemişti. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen yatırımcılar toplantısında konu ile ilgili açıklamalar yapan Electronic Arts CEO’su Andrew Wilson, Battlefield 6’nın çıkış tarihini ilkbahar ayları olarak açıklamıştı. 

'Markete gidiyorum' diyerek evden çıkan 17 gündür kayıp olan 23 yaşındaki Zilfinur Bakır'ın, Eğirdir Gölü kıyısında cansız bedenine ulaşıldı.

Battlefield 6 Oyunu Hakkında Bilinenler

Electronic Arts tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Battlefield 6 oyunu 2021’ni son aylarında çıkışını gerçekleştirecek. Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre Battlefield 6 oyunu 128 kişilik haritalara sahip olacak ve çapraz nesil desteğine sahip olacak. Bu özellik sayesinde farklı platformlarda Battlefield 6 oyununu oynayan kullanıcılar aynı oyunda buluşabilecek. Son olarak Battlefield 6 oyunu ile birlikte Battlefield serisinin de uzun yılların ardından modern zamanlara dönüş yapması bekleniyor. Battlefield 6 oyununa dair çok fazla bilginin ilerleyen günlerde ortaya çıkması bekleniyor. 

EA Play Game Pass Kütüphanesine Ekleniyor!

Game Pass ve EA Play kütüphanesi bugün itibariyle birleşti. EA Play içerisinde yer alan oyunları belirtmek gerekirse servisin içerisinde  FIFA 20, Titanfall 2, Need for Speed Heat, Star Wars Jedi: Fallen Order ve bu gibi 60’ın üzerinde oyun bulunuyor. 

EA Play kütüphanesinin yanında Game Pass kütüphanesinin de ne kadar geniş olduğu düşünüldüğünde oyunseverlerin fazlasıyla memnun olacağını söyleyebiliriz. Xbox Game Pass aboneleri ayrıca tüm EA Play avantajlarına sahip olabilecek. Bunun için oyuncuların ek bir satın alım yapmasına gerek kalmayacak. Oyuncular sadece Game Pass’e abone olarak bu servis ile ayrıcalıklardan yararlanabilecek. 

Game Pass for PC servisine aylık 29.99 TL’den abone olan kullanıcılar Game Pass avantajları ile birlikte EA Play avantajlarına da sahip olacak. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al