1 dk. Serkan KÖSE 02.06.2021

Battlefield 6’nın İlk Alfa Testleri İçin Tarih Belli Oldu

Yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olan Battlefield 6’nın ilk alfa testleri için tarih ortaya çıktı.

EA’nın sevilen oyunlarından birisi olan Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 6 için oyuncuların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Oyununun tanıtımının Haziran ayında yapılacağı söyleniyor olsa da tam tarih EA tarafından açıklanmış değil. Oyunun şimdi de ilk alta sürecinin tarihleri belli oldu.

Battlefield oyunu hakkında güvenilir kaynakların başında gelen Tom Henderson, Battlefield 6’nın ilk alfasının Temmuz ayındaki EA Play etkinliğinin hemen sonrasında gerçekleşeceğini açıkladı. EA Play’in bu etkinliği 22 Temmuz tarihinde başlayacak. Etkinlik gününde Battlefield 6’nın alfasının da açılması bekleniyor. Battlefield 6 oyununun ilk alfası büyük bir ihtimalle kapalı olacak ve sadece davet edilenler tarafından denenebilecek.

Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre yeni Battlefield oyununun “Battlefield” ismiyle yayınlanması bekleniyor. Daha önceden sızdırılmış olan görüntülerde oyununun fütüristik modern bir atmosfere sahip olacağını görmüştük. Serinin uzun zamanın ardından modern zamanlara geri dönmesi pek çok oyuncuyu heyecanlandırdı.

Oyun ile ilgili bilinen bir diğer şey ise 128 kişilik dev haritalarla geleceği ve 2021 yılının sonlarında oyun severlerle buluşacağı yönünde. PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ve Xbox Series S oyun konsollarıyla birlikte PC platformu için de çıkacak. Oyunun tanıtımının ise ilerleyen günlerde yayımlanması bekleniyor.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al