1 dk. Esporlab 15.02.2021

Battlefield İçin DICE LA Yeniliği

Battlefield savaş oyunlarının en vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Birçok oyun severin heyecanla oynadığı bu macera dolu oyun için DICE LA firmasından bir yenilik haberi geldi. Tahminlere göre oyun geliştirici güçlü firma DICE LA, yeni bir Battlefield tasarım oyun üzerinde çalışıyor. Battlefield 6 olarak piyasa çıkacağı tahmin ediliyor. Fakat henüz durum bir netlik kazanmış bulunmuyor.

Battlefield 6 Platformları

Battlefield oyunu genel olarak birçok farklı platformda çok elverişli şekilde çalışan oyunlardan biridir. Yeni çıkacak oyununda farklı platformlarda yer alabileceği konuşuluyor.

  • Play Station 5,
  • Bilgisayar,
  • Xbox Series X,

Oyun dünyasına kazandırılması beklenen Battlefield 6 oyunu muhtemelen bu platformlar üzerinde aktif olarak çalışabilecek.

Battlefield İçin DICE LA Yeniliği

Battlefield İçin DICE LA Yeniliği

Yeni Battlefield Projesi

DICE LA firmasının daha öncesinde Battlefield 4 projesi içinde yer aldığı biliniyordu. Fakat yeni çalışmalarda şirket kendi alanına bir süreliğine çekilmişti. Fakat şirketin olası ismiyle Battlefield 6 olacak olan oyunda çalışmalara destek vermesi bekleniyor. Twitter üzerinden yapılan açıklamalar bunu doğruluyor.

Özgün Bir Oyun Fikri

Yeni tasarımıyla piyasaya çıkarılması beklenen Battlefield oyunu için DICE LA firmasının diğer serilerden bağımsız bir oyun kurgulayacağı öngörülüyor. Fakat oyunun markayla mı yoksa firmayla mı özdeşleşeceği henüz belli değil.

Yeni Oyunun Çıkış Zamanı

Battlefield severler için bu oyunun çok büyük bir heyecan yaratması bekleniyor. Oyunun piyasaya çıkışının bu yılın sonlarında olması bekleniyor. Ancak oyun firması bu konuda net bir açıklamada bulunmadığı için durum hala gizliliğini koruyor.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al