1 dk. Serkan KÖSE 04.05.2021

Battlefield VI Oyununun İçinden Yeni Görseller Ortaya Çıktı

EA Games’in yeni oyunu olacak olan Battlefield VI oyununun içinden yeni görseller ortaya çıktı. İşte oyun içinden sızan yeni görseller.

Electronic Arts’ın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni Battlefield oyunu olacak olan Battlefield VI oyununa ait olduğu iddia edilen yeni görseller internette paylaşıldı. 20 Kasım 2018 tarihinde satışa sunulan Battlefield V oyununun ardından ortaya çıkan görseller pek çok oyuncuyu heyecanlandıracak gibi duruyor.

İnternette sızdırılan düşük çözünürlükteki 2 fotoğraf çok büyük bir ihtimalle çıkacak olan yeni Battlefield oyununun fragmanından alıntı olabilir. Sızdırılan ilk fotoğrafta helikopterin içinden bir roket fırlatışını görüyoruz. İkinci fotoğrafta ise daha önceki Battlefield haritalarına benzemeyen fırtınalı bir haritada havada uçan pek çok farklı helikopter görüyoruz.

EA tarafından satışa sunulacak olan Battlefield VI oyununun çıkış tarihi tam olarak belli değil. Battlefield oyunları geçmişe baktığımızda genellikle Ekim ayı sonlarında ya da Kasım aylarında yayınlanıyor. Bu sebeple Battlefield VI oyununun da bu zaman aralıklarında yayınlanması bekleniyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al