2 dk. Esporlab 04.01.2020

Bir Rekor Daha, CS:GO Oyuncu Sayısı Rekoru Kırdı!

Geçtiğimiz gün yine bir Steam oyunu olan The Witcher 3 ile ilgili oyuncu rekoru haberini paylaşmıştık. Veriler geldikçe oyunların rekorları karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu kez, CS:GO ortalama oyuncu sayısı rekoru ile karşımıza çıkmış durumda.

Uzun yıllardır aktif olarak satış yapan oyun, son aylarda istatistikleri sürekli arttırarak rekor kırdı. Ortalama oyuncu sayısı rekoru ile karşımıza gelen CS:GO, 461.408 oyuncu ile rekoru kanıtlamış oldu. Dünya’nın en sevilen FPS oyunlarından biri olan bu oyun, aralık ayında ortalama 456.000 oyuncu ile rekora göz kırpmıştı. Daha önce bu sayılara Mart 2018 ve Ocak 2017’de ulaşabilen oyun, yeni rekorunu bu günlerde kırdı. 2017’de ulaşılan yüksek oyuncu sayısı, birkaç ay daha devam etmişti. Bu istatistiğin ne kadar devam edeceği ise, merak konusu.

CS:GO Oyuncu Rekoru

Oyunlarla ilgili birçok istatistik, Steam üzerinde paylaşılmakta. Herhangi bir oyun ile ilgili indirme sayılarına ulaşmanız mümkün. Sadece indirme sayısı ile kalmayıp çevrimiçi oyuncu sayısı ve birçok veriyi görebilirsiniz. Bu şekilde rekorlar, sizinle de paylaşılmış oluyor.

CS:GO Güncelleme ve Hile

CS:GO geliştiricisi Valve, uzun zaman boyunca güncelleme yapmamıştı ve kasım ayında yapılan güncelleme ile karşımıza çıktı. Bu güncellemenin rekora katkısının çok büyük olduğu düşünülüyor. Güncelleme ile kooperatif görev, yeni karakterler ve silah kaplamaları oyunculura sunuldu. Güncellemeden sonra oyuncu sayısında artış gözlemlendi ve rekorun geleceği adeta birkaç ay önceden belli oldu. Diğer güncellemenin ne zaman geleceği merak konusu fakat oyunun aktif tutulacağı ve güncelleneği kesinleşti diyebiliriz.

Hile kullanan oyuncular, her oyunda olduğu CS:GO’da da insanları bezdirmişti. Bu sayede birçok aktif oyuncusu kaybeden Valve, güncellemeler ile bunları tedavi etmeyi düşünüyor. Yapılan bu hamle ile başarılı olduğunu düşündüğümüz Valve ekibi, yakın zamanda tekrar karşımıza çıkacak gibi duruyor.

Oyun, güncelleme, hile ve rekor ile ilgili neler düşündüğünüzü çok merak ediyoruz. Her oyunda ve haberimizde olduğu gibi bizimle yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın. Sizin yorumlarınızın ışığında içerikler üretmeye ve sizleri mutle etmeye devam edeceğiz. CS:GO ile ilgili daha fazla haber istiyorsanız, takipte kalın.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al