2 dk. Serkan KÖSE 27.05.2022

Bomber Crew Steam’de Ücretsiz Hale Geldi

Steam üzerinde normal satış fiyatı 108 TL olarak gözüken Bomber Crew kısa süreliğine ücretsiz hale geldi. İşte detaylar:

Geliştiriciliğini Runner Duck yayıncılığını ise Curve Games’in yaptığı Bomber Crew kısa süreliğine Steam üzerinde kısa süreliğine ücretsiz hale geldi. 2017 çıkışlı Bomber Crew, 2 Haziran tarihine ücretsiz olarak elde edilebilir olacak. 2 Haziran tarihine kadar yapımı kütüphanenize eklediğiniz taktirde kalıcı olarak elde edilebilecek. Bomber Crew yapımının Steam bağlantısına buradaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. Yapımın tanıtım metni ve sistem gereksinimleri şu şekilde:

Bomber Crew Steam Tanıtım Metni

Mürettebatınızı şimdiye kadarki en tehlikeli görev için hazırlayın ve bu stratejik hayatta kalma simülasyonu Bomber Crew’de gökyüzüne bağlı bir keşif gezisine çıkın.

Mürettebatınızı seçin!
Kendi Bombardıman Mürettebatınızı eğitin ve kişiselleştirin. Prosedürel olarak oluşturulmuş isimler, beceriler ve geçmiş hikayeler herkes için benzersiz bir deneyim anlamına gelir, ancak ölüm kalıcı olduğu için dikkatli olun.

Sürükleyici uçuş simülasyonu!
Fizik tabanlı Bombardıman Uçağınızda yakıt, cephane, hidrolik ve daha fazlasına kadar her şeyi dikkatli bir şekilde yönetin. Çok çeşitli burun sanatı ve görünümlerle kendinize ait olun veya kullanımı basit oyun içi araçla kendinizinkini tasarlayın.

Hızlı tempolu strateji!
Her görev, tehlikenin her açıdan geldiği yüksek riskli bir keşif seferidir. Tekerlekler açıldığında düşman savaşçıları, uçaksavar silahları, kötü hava koşulları, düşük oksijen ve bir dizi başka tehlikeli tehlike sizi bekliyor.

Hazır ol!
Hazırlık, başarılı bir görevin anahtarıdır. Düşman savaşçıları size ulaşmadan etiketleyin, hedefinizin işaretlendiğinden emin olun ama en önemlisi, iş için doğru ekibe sahip olduğunuzdan emin olun. 2. Dünya Savaşı bombacısında zafer için her rol önemlidir!

Bomber Crew Steam Sistem Gereksinimleri

Minimum:

İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10 x86 / x64
İşlemci: Intel Core i3-530 (4 * 3000) ya da eşdeğeri
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce 9800 GT (1024 MB)
Depolama: 500 MB kullanılabilir alan

Önerilen:

İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10 x86 / x64
İşlemci: Intel Core i3-6300 (2*3800) ya da eşdeğeri
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 560Ti (1024 MB)
Depolama: 500 MB kullanılabilir alan

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al