2 dk. Esporlab 14.03.2020

Borderlands 3 Steam’de Yüzde 50 İndirime Girdi

Eylül ayında tüm oyun severlere Gearbox tarafından duyurulan Borderlands 3, bildiğiniz gibi Epic Games üzerinden sunuluyordu. Oyun şuanda Steam platformu üzerinden de yayınlandı. Steam üzerinden yayınlanan borderlands 3 indirime girdi bu fırsatı kaçırmayın.

Birinci şahıs nişancı oyunları arasında yeni çıkış yapmış olan ve herkes tarafından sevilen Borderlands 3 Epic Games üzerinden kullanıcılarına sunuluyordu, aradan aylar geçmesine rağmen nihayet artık Steam’de yayınlanmaya başladı. Gearbox tarafından verilen bilgiye göre Steam platformu üzerinde yayınlanan ve satışa çıkmış olan oyun %50 indirimle beraber geldi. Bildiğiniz gibi oyun haberleri sıkça karşımıza çıkıyordu ve  daha önceden sadece Epic Games Store’da mevcuttu.

borderlands 3 steamde indirime girdi

borderlands 3 steamde indirime girdi

Geliştirici firma Gearbox, Epic Games Store üzerinden oyunu piyasaya sürmesinin ise oldukça haklı sebepleri var diyebiliriz. Oyun yayıncılığı yapan şirketlerin oldukça yüksek fiyat politikaları nedeni ile, Gearbox Borderlands 3’ü uzun bir süre sadece Epic Games Store üzerinden satışa sundu. Son zamanlarda yoğun taleple karşılaştıkları için olsa gerek, Steam üzerinden oyunu yayınladılar. Bu arada Steam oyunlardan yüzde 30 gibi büyük bir komisyon alıyor.

Steam’de Borderlands Oyunlarına Ne Tepkiler Geldi?

Steam üzerinde Gearbox’un geliştirmiş olduğu diğer Borderlands oyunlarına yoğun tepkiler gelince, geliştirici şirket artık oyunu dayanamayıp Steam üzerinden yayınlama kararına varmış. Epic Games Store üzerinden yayınlandıktan sonra, yaklaşık olarak 6 ay sonra Steam platformunda da yayınlanıp satışa çıkmış oldu.

Steam’de yayınlanmış olan oyun borderlands 3 indirime girdi anlık olarak indirimli fiyatı 154,50 Türk Lirası olarak görünüyor, normal indirimsiz fiyatı ise 309 Türk Lirası yapıyor. Tam olarak fiyatta %50 indirime gidilmiş, bu oldukça güzel bir başlangıç sizcede öyle değil mi?.

Bu arada Gearbox’un diğer Borderlands oyunlarına aşırı negatif yorumlar yapan kullanıcılara karşı, Steam farklı bir yol izleme kararı aldı. Olumsuz yapılan tüm yorumları “konu dışı” olarak işaretledi. Çünkü borderlands’ın diğer oyunları, kullanıcılardan gelen tepkilere dayanarak negatif yorumlar yapılması oyunların puanlarını oldukça düşük seviyeye getiriyor. Steam’ın yapmış olduğu bu önlem sayesinde bu sorun ortadan kalkmış oluyor.

Borderlands 3 Steame Geldi

Bu arada bir iyi haber daha vermek istiyoruz,  Epic Games Store’a üzerinden oyunu alanlar ve Steam üzerinden oyunu alanlar çapraz platform desteği ile oyunu beraber oynayabilecekler. Borderlands 3’ü Steam’de görmek isteyen kişilerden biriysen buraya tıklayarak Steam sayfasına gidebilirsin.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al