2 dk. Esporlab 27.01.2020

Bu Hafta Ücretsiz Olan Android Oyunlar ve Uygulamalar

Bu hafta da geçen hafta olduğu gibi harika oyunlar ve uygulamalar, sizleri bekliyor. Her hafta, bazı oyun ve uygulamalar ücretsiz oluyor. Bu durumu direkt olarak sizlerle paylaşıyor ve keyif sürmenizi sağlıyoruz. Listemizde eğlenceli uygulamaların yanı sıra, heyecan veren oyunlar da yer alıyor. PlayStore ücretsiz oyunlar ve uygulamalar listemizde, sözü uzatmadan hemen geçelim.

PlayStore Ücretsiz Oyunlar ve Uygulamalar

Bu hafta, yine birbirinden farklı birçok uygulama ve oyun yer alıyor.

Duck Warfare

Adından da anlaşılacağı üzere, ördek savaşlarını kapsayan bu oyun, toplam 50 MB boyuta sahip. 7 gün boyunca ücretsiz kalacak Duck Warfare, daha sonra 3,49 TL olan normal fiyatına geri dönüş yapacak. Strateji kategorisinde yer alan oyun, oldukça eğlenceli dakikalar sunuyor.

stickman-ghost

stickman-ghost

Stickman Ghost

Birçok Stickman oyununa aşine olmuşsunuzdur. Çöp adamların yer aldığı bu oyun, hırslı bir şekilde oyuna devam etmenizi sağlıyor. Normal fiyatı 1,79 TL olan Stickman Ghost, şu an ücretsiz olarak oynanabiliyor. 44 MB küçük boyutu sayesinde birçok oyuncu tarafından tercih ediliyor.

shadow-of-death

shadow-of-death

Shadow of Death

Shadow of Death, çeşitli karakter ve mod barındıran RPG bir oyun. 101 MB boyutu bulunmakta ve normal fiyatı 1,80 TL. Ücretsiz kalma süresi, henüz belli değil. Bu durumda oyun, 1 haftadan daha fazla ücretsiz kalabilir. Aksiyon kategorisinde yer alan Shadow of Death, oldukça sürükleyici bir oyun diyebiliriz.

Text Analyzer Pro

Yazı analizi için oldukça kullanışlı bir uygulama. Bu uygulama sayesinde yazdığınız yazıların, kaç karakterden oluştuğunu ve detaylı analizini görebilirsiniz. Normal fiyatı 6,89 TL olan Text Analyzer Pro, 3 gün boyunca ücretsiz olacak.

ProCam 7

Bu uygulama, fotoğraf çekmeyi ve düzenlemeyi sevenler için. ProCam 7, bulundurduğu efektler ile harika görüntüler hazırlamanızı sağlıyor. Uygulama, 5 gün boyunca ücretttsiz kalacak. 4,3 MB gibi çok küçük bir boyuta sahip olan ProCam 7, mağazada aldığı puan sayesinde de kalitesini kanıtlıyor.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da işinize yarayacak uygulamaları ve eğlenceli oyunları paylaştık. Listenin düzenli olarak gelmesini istiyorsanız, bizi takip etmeyi unutmayın.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al