2 dk. Serkan KÖSE 24.04.2021

Call of Duty Black Ops Cold War Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Popüler FPS türü oyunu olan Call of Duty Black Ops Cold War kısa süreliğine ücretsiz oldu. İşte ücretsiz olarak oynanabilecek olan modlar.

FPS türü denilince akla gelen ilk oyunlardan birisi olan Call of Duty serisinin son oyunu Call of Duty Black Ops Cold War oyunu kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. Yapılan açıklama ile birlikte Call of Duty : Black Ops Cold War oyununun geliştiricileri oyuna gelen üçüncü sezonu kutlamak adına oyunu 23 Nisan ila 28 Nisan tarihleri arasında ücretsiz yaptıklarını açıkladı.

Bu süre zarfı içerisinde Call of Duty Black Ops Cold War oyununun 16 Multiplayer haritası ile 4 Multiteam haritası, 6 Gunfight haritası ve Zombie Outbreak modu oyuncular tarafından ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu kapsamsa Yamantau, yeni Diesel, Sticks, Nuketown 24 / 7 ve Stones haritalarını da bu süre içerisinde ücretsiz ve herkese açık olarak oynayabilecek.

call-of-duty-black-ops-cold-war-kisa-sureligine-ucretsiz-oldu

PlayStation konsolu sahipleri yukarıdaki modlara ek olarak iki kişilik zombies deneyimi sunan Onslaught modunu da bu süre zarfında ücretsiz olarak indirip oynayabilecek. Oyunun ücretsiz olarak oynanmasının yanında Call of Duty : Black Ops Cold War ve Warzone oyununa da iki kat XP özelliği eklendi. Bu etkinlik kapsamında 23 Nisan ila 26 Nisan tarihleri arasında kazanılan her XP iki kat olarak oyuncuların seviye ilerlemesine eklenecek ve bu sayede oyuncular savaş biletlerini daha kısa sürede doldurabilecek.

Oyuncular Call of Duty : Black Ops Cold War oyununu ücretsiz deneme sürümü için PlayStation ve Xbox platformlarının dijital mağazasının arama kısmına “Call of Duty : Black Ops Cold War – Free Access” yazarak ulaşabilir. Call of Duty : Black Ops Cold War oyununun ücretsiz deneme sürümü şimdilik PC platformu için gelmemiş olsa da ilerleyen günlerde battle.net üzerinden ücretsiz olması bekleniyor. Oyunun ücretsiz olarak deneyimlenebileceği Free Access Week etkinliği 28 Nisan Çarşamba Türkiye saati ile 20:00’de sona ereceğini belirtmekte yarar var.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al