1 dk. Serkan KÖSE 21.06.2021

Call of Duty Mobile 5. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Call of Duty’nin mobil cihazlar için çıkan oyunu olan Call of Duty : Mobile’ın 5. Sezonunun ne zaman başlayacağına dair bilgiler gelmeye başladı. Call of Duty Mobile’ın 5. Sezonu büyük yeniliklerle birlikte geliyor.

Bilindiği üzere Cal of Duty : Mobile’ın dördüncü sezonu 29 Haziran tarihinde sona erecek. Dördüncü sezonun sona ermesiyle birlikte oyunun yeni sezonu da başlayacak.

Oyuncuların sezonluk görevlerini tamamlamak ve dördüncü sezonunun ödüllerini kazanmak adına daha fazla XP kazanmak için kısa bir süresi var. Sezon sonu yaklaştığı için oyunun dağıtımcısı olan Activision yaklaşan yeni sezon öncesinde, yeni sezona dair ilk bilgileri açıklamaya başladı. Yeni sezonla birlikte yeni oyun modları oyuncularla buluşacak.

Diğer sezonlarda olduğu gibi Activision, sezon geçişleri arasındaki olası kesintileri en aza indirmeyi planlıyor. Beşinci sezonunun başlangıcı ile ilgili şimdilik bir açıklama yapılmamış olsa da dördüncü sezonun bitmesinin ardından beşinci sezonun başlaması bekleniyor.

Oyunun dördüncü sezonu 29 Haziran’da sona ereceği için yeni sezonunda kısa bir sürelik kesintinin ardından başlaması bekleniyor. Eğer ki ciddi kesintinin olması durumunda yeni sezonun 30 Haziran’da başlayacağını söylemek mümkün.

Yeni sezon ile birlikte gelecek olan yenilikler tam olarak açıklanmamış olsa da oyunun yeni sezonuna dair fragmanın ve bilgilerin kısa süre içerisinde duyurulması bekleniyor.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al