2 dk. Esporlab 17.11.2019

Call Of Duty Mobile Zombi Modu Geliyor

Mobil oyun sektörünü şaha kaldıran ve kusursuz bir giriş yapan Call Of Duty Mobile zombi modu geliyor. Mod oldukça efsane bir şekilde çok yakın zaman da karşımıza çıkacak. Çıkış tarihi ise paylaşıldı.

Mobil’de nişancı oyunları son zamanlarda çok fazla yeni oyunlara ev sahipliği yapıyor ve çok fazla popülerliğini artırmış durumda. Sektörün lideri olma yolunda ilerleyen Call of Duty Mobile, diğer sektördeki rakibi olan PUBG: Mobile ile arasında ki rekabeti kapatmış durumda diyebiliriz. Oyunun geliştiricileri yeni zombi modu ile tüm kullanıcı kitlesinin karşısına çıkacak. Oyunun yeni modu oldukça görsel şölen yaratıyor ve sizleri heyecanlandıracak kadar iddialı diyebiliriz.

Geliştirici şirketin twitter hesabından yayınladığı  videosunda sonsuz oyun modu gibi görünüyor olsada, oyun zombiler ile beraber gece yarısı mücadele etmenizde geçiyor. Zombiler deyip geçmemek gerekiyor, çünkü tam olarak zombi ordusuyla başınız dertte. Modun yayınlanacağı tarih ise 22 Kasım tarihi olarak aktarıldı.

Call of Duty Zombi Modu Ne Zaman Yapıldı?

Geliştirici şirketin oyunu yayınlamasından iki ay gibi bir kısa sürede ekleyecek olduğu bu mod hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Modun açıklanmasından kısa bir süre sonra reddit ve diğer sosyal medya platformlarında bir çok Call Of Duty Mobile Zombi Modu Geliyor başlıklı paylaşımlar yapıldı. Sosyal medya’da olay yaratan paylaşımları CoD: Mobile resmi twitter hesabından zombi modunun geleceğini resmi olarak doğrulamış oldu.

call of duty mobile zombi modu

call of duty mobile zombi modu

Bildiğiniz gibi PUBG Mobile‘a zombi modunun gelmesi tam bir yıl sürdü. Oyunların yapıları gereği bu tarz nişancı oyunlarında zombi modu oldukça popüler bir hale geldi. Yalnız CoD Mobile zombi modu konusunda en başından kararını göstermişti ve zombiler oyunun bir parçası haline gelmişti.

Call Of Duty konseptlerinde zaten zombilere olan hayranlığını biliyorsunuz. İlk olarak Call of Duty: World at War oyununda zaten zombiler ile karşılaşmıştık. COD’un geliştirici şirketi tüm Call of Duty oyunlarında bir nevi zombileri ön plana çıkartmasını gerçekten iyi biliyor ve bunu çokta güzel başarıyor.

Hala Call of Duty Mobile oyununu denemediyseniz aşağıya linkleri bırakıyoruz iyi oyunlar.

Call Of Duty Mobile Google Play Store‘dan indir.

Call Of Duty Mobile Apple Store‘dan indir.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al