1 dk. Serkan KÖSE 05.07.2022

Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta Tarihleri Sızdırıldı

Call of Duty: Modern Warfare 2 yapımının beta testleri ilk olarak Ağustos itibariyle olacağı konuşuluyordu. Fakat yeni iddiaya göre bu tarihten erken bir Call of Duty: Modern Warfare 2 betası görülebilir.

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan ilk sızıntıya göre Call of Duty: Modern Warfare 2 yapımının beta’ları Ağustos ayında başlayacaktı. Bu ilk sızıntı Amazon ürün listesi üzerinden keşfedilmişti ve fakat Ralph Valve tarafından ortaya atılan yeni bir iddiaya göre COD: Modern Warfare 2’nin betası Ağustostan ayındaki beta testlerinin farklılık göstereceğini belirtti.

Ralph Valve tarafından ortaya atılan yeni iddiaya göre Call of Duty: Modern Warfare 2’nin erken erişim tarihlerine ek olarak açık beta tarihlerinin farklılık göstereceğini ve belirtilen Ağustos tarihlerinde ise oyunun çok oyunculu modlarının tanıtımının olacağını aktardı. Ralph Valve tarafından paylaşılan yeni COD: Modern Warfare 2 beta tarihleri ise şu şekilde:

Call of Duty: Modern Warfare 2’nin Olası Beta Tarihleri

  • Hafta Sonu 1 ( Playstation )
  • Erken Erişim tarihi 15-16 Eylül
  • Açık beta 17-19 Eylül
  • Hafta Sonu 2 ( Cross play )
  • Erken Erişim 22-23 Eylül
  • Açık Beta 24-26 Eylül

PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X ve PC tarafında ise battle.net/Steam üzerinde ön sipariş veren kullanıcılar betalara katılabilecek. Fakat bu tarihler COD cephesi tarafından onaylanmadı henüz birer iddia olduğunu da belirtelim.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al