2 dk. Esporlab 30.03.2020

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered Sızdırıldı

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered sızdırıldı, PlayStation Store’da gözlerden kaçmayan bir detay ortaya çıktı ve Modern Warfare 2 çıkış tarihi 31 Mart şeklinde belirdi. Baştan yaratılmış olan Call of Duty Modern Warfare 2’nin görüntüleri ve fragmanıda sızdırılmış oldu.

Hatırlayacağınız üzere çok yakın bir zamanda Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, Modern Warfare’in dosyaları arasında kullanıcılar tarafından görülmüştü. Aynı zamanda kullanıcılarının oldukça büyük heyecan yaşamasına neden olmuştu. COD serisinin yeni aday oyunu olan Modern Warfare 2 PlayStation Store üzerinden sızdırılmış oldu. Geliştirici şirket bunu fark edip hemen sayfayı kaldırmış olsada, yarın yayınlanacak olan Modern Warfare ve Warzone Paketi ile beraber piyasaya sürüleceği ortaya çıkmış oldu.

Bazı oyun derecelendirme şirketleri tarafından Modern Warfare 2 görüntülenmişti. İlerleyen günlerde ise Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone güncelleme paketi dosyalarını inceleyen veri uzmanları, güncelleme klasörlerinin altında Call of Duty: Modern Warfare 2’nin kapak fotoğrafını buldular ve oyunun sadece hikaye alt yapısı ile yayınlanacağını sızdırmış oldular.

Sürekli Twitter’da Call of Duty sızıntı haberleri ve bilgileri paylaşan MW2 Remastered kullanıcı, belirli bir oyuncu kitlesi tarafından şuanda Call of Duty: Modern Warfare 2’ye erişebildiklerini söyledi. Ayrıca oyunu güncel olarak oynayabildiklerine dair görüntüler paylaştı. Büyük bir iddaa ile oyunun yarın piyasaya sürüleceğini ve herkese açık olarak yayınlanacağını belirtiyor. Paylaşmış olduğu sızıntı görüntüsünde oyunun yenilenmiş Menüsü yer alıyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered Ekran Görüntüsü:

MW2 Remastered adlı Twitter hesabının söylentileri doğruluk payı içeriyorsa, Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered sadece hikaye modu olarak karşımıza çıkmış olacak. Göründüğü kadarı ile çoklu oyuncu modu görünmüyor yalnız, geçen yıl yayınlanmış olan Modern Warfare’in geliştirici şirket tarafından bir çok özelleştirilmiş çoklu oyuncu haritaları oyuna eklenmesini planlıyor olabilir.

Bütün bu sızıntı haberlerini göz önünde bulundurursak, Modern Warfare 2’nin çok yakın zamanda karşımıza çıkacağı kesinleşmiş durumda diyebiliriz. PlayStation Store üzerinden yapılan hata, yani sızıntı gerçekse Modern Warfare 2’ye yarın erişebileceğimiz anlamına geliyor. Hep birlikte yarın yapılacak olan Modern Warfare ve Warzone paket güncellemesini beklemekten başka çaremiz yok. Umarız, yarın Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered güncelleme ile beraber karşımıza çıkmış olur. Gelişmeleri yakından takip ediyor olacağız sağlıcakla kalın.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al