2 dk. Serkan KÖSE 28.08.2021

Call of Duty Vanguard Oyununun Hikaye Modundan Oynanış Videosu Geldi

Call of Duty serisinin kısa bir süre önce duyurulan yeni oyunu Call of Duty Vanguard oyununun hikaye modundan oynanış videosu geldi. İşte oyunun merak edilen o oynanış videosu. 

Yayıncılığını Activision’ın üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Sledgehammer Games ve Treyarch’ın yaptığı yeni Call of Duty oyunu Call of Duty Vanguard oyunundan yeni oynanış videosu paylaşıldı. 

Paylaşılan videoda hem oynanış videosunu görürken hem de oyun hikaye modu hakkında biraz bilgi sahibi olabiliyoruz. Grafiklerin muazzam olduğu oyun daha şimdiden pek çok FPS türü sever oyuncuyu heyecanlandırmış durumda. Son olarak Call of Duty Vanguard oyunu 5 Kasım tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. 

Call of Duty Vanguard Oynanış Videosu

Call of Duty Vanguard Tanıtım Yazısı

Her cephede zafere koş! Pasifik semalarında it dalaşına gir, Fransa’ya paraşütle dalış yap, Stalingrad müdafaasında bir keskin nişancı olarak düşman avla ve Kuzey Afrika’da ilerleyen birliklere katılarak düşmanla çarpış! Call of Duty® oyun serisi kendine has oyun mekanikleriyle seni 2. Dünya Savaşı cephelerine geri götürerek eşi benzeri görülmemiş çapta bir küresel muharebe deneyimi sunan Call of Duty®: Vanguard ile geri dönüyor.

Hikâyesiyle seni kendisine kilitleyecek tek oyunculu Harekâtta, farklı ülkelerden gelen seçkin bir grup askerin, dünyanın yüzleştiği en büyük tehditle mücadele ederken her cephede zafere koşmasına tanıklık et. Buna ek olarak, efsaneleşmiş Çok Oyunculu Call of Duty® modunda becerilerini herkese kanıtla ve heyecan dolu yepyeni Zombi modunu tecrübe et.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al