2 dk. Serkan KÖSE 19.08.2021

Call of Duty Vanguard Resmi Olarak Duyuruldu

Yayıncılığını Activision’ın üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Sledgehammer Games ile Treyarch’ın yaptığı yeni Call of Duty oyunu resmi olarak duyuruldu ve oyundan ilk detaylar paylaşıldı. 

Yapılan açıklamaya göre yeni Call of Duty oyunu olan Vanguard, 5 Kasım 2021 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve PC platformları için çıkış yapacak. 

Yeni oyunda oyuncular İkinci Dünya Savaşı’na dönecek ve oyunda hikaye, çok oyunculu ve Zombies olmak üzere 3 farklı mod bulunacak. Oyun ayrıca Warzone entegreli olarak gelecek ve hem Warzone hem de Vanguard oyunu yeni bir hile sistemi ile birlikte gelecek. 

Call of Duty Vanguard Detayları ve Ön Sipariş Bonusları

“Herhangi bir dijital sürümü ön siparişle satın alarak şunların sahibi ol:

  • Açık Betaya erken erişim* – İlk olarak PS4™ ve PS5™ platformlarında
  • Night Raid Mastercraft Silah Taslağı – Call of Duty®: Black Ops Cold War ve Warzone™ oyunlarında anında kullanılabilir**
  • Arthur Kingsley Operatörü – İleri bir tarihte Call of Duty®: Black Ops Cold War ve Warzone™ oyunlarında kullanılabilir**
  • Resmî çıkış tarihinden önce oyunu indirebilme fırsatı”

Standart Sürüm içeriği:

  • Call of Duty®: Vanguard
  • Oyunun PS4™ sürümünü içerir
  • PS5™ üzerinden geriye dönük oyun desteği
  • Dijital Sürüme Özel – Frontline Silah Paketi

Detaylar

Her cephede zafere koş! Pasifik semalarında it dalaşına gir, Fransa’ya paraşütle dalış yap, Stalingrad müdafaasında bir keskin nişancı olarak düşman avla ve Kuzey Afrika’da ilerleyen birliklere katılarak düşmanla çarpış! Call of Duty® oyun serisi kendine has oyun mekanikleriyle seni 2. Dünya Savaşı cephelerine geri götürerek eşi benzeri görülmemiş çapta bir küresel muharebe deneyimi sunan Call of Duty®: Vanguard ile geri dönüyor.

Hikâyesiyle seni kendisine kilitleyecek tek oyunculu Harekâtta, farklı ülkelerden gelen seçkin bir grup askerin, dünyanın yüzleştiği en büyük tehditle mücadele ederken her cephede zafere koşmasına tanıklık et. Buna ek olarak, efsaneleşmiş Çok Oyunculu Call of Duty® modunda becerilerini herkese kanıtla ve heyecan dolu yepyeni Zombi modunu tecrübe et.

Call of Duty®: Vanguard yayınlandıktan sonra Call of Duty®: Warzone™ ile arasında başlatılacak yeni ve eşi benzeri görülmemiş entegrasyon süreciyle birlikte uzun bir takvime yayılan, çıkış sonrası eklenecek yeni Çok Oyunculu haritalar, modlar, sezonluk etkinlikler, topluluk eğlenceleri ve daha birçok ücretsiz içeriğin yanında çapraz platform, çapraz ilerleme ve farklı nesil platformlarda oynayabilme gibi seçenekler de mevcut olacak.

Call of Duty Vanguard Fragman

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al