1 dk. Serkan KÖSE 23.04.2021

Call of Duty Warzone 100 Milyon Oyuncuyu Geride Bıraktı

Call of Duty Warzone 100 milyon oyuncu barajını geride bıraktı. Oyuncu sayısı artmaya devam ediyor.

FPS türünün başarılı örneklerinden birisi olan Call of Duty serisi geçtiğimiz yıllarda Call of Duty Warzone oyunu ile Battle Royale oyun türüne giriş yapmıştı. Oyuncular tarafından çok sevilen Call of Duty Warzone oyunu büyümeye devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre Call of Duty Warzone oyunu 10 Mart 2020 tarihinde indirmeye sunulduğu günden bugüne 100 milyon oyuncu barajını geride bıraktı.

Call of Duty Warzone Oyunundan Önemli Başarı

Oyunun dağıtımcısı olan Activision sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Call of Duty Warzone oyununun oyuncu sayısının 100 milyonu geride bıraktığını duyurdu. Oyun bir ay içerisinde 50 milyon ve geride kalan aylarda ise 85 milyon oyuncu sayısına ulaşmıştı. Oyun şimdi de 100 milyon oyuncu sayısını geride bıraktı.

call-of-duty-warzone-100-milyon-oyuncuyu-geride-birakti

Popüler canlı yayın platformu olan Twitch platformu üzerinde geçtiğimiz ay en popüler beş oyun arasında yer alan Call of Duty Warzone oyunu, ortalama 105.062 izleyici sayısına sahip ve son 30 günde yaklaşık 319.000 izleyiciye ulaşmayı başardı.

Call of Duty serisinin en sevilen oyunlarından birisi olan Call of Duty Warzone’un üçüncü sezonu 22 Nisan tarihinde başladı. Yeni sezonla birlikte oyuna yeni harita güncellemeleri, yeni silahlar, Hunt for Adler etkinliği gibi pek çok yenilik geldi. Call of Duty Warzone oyununun yeni sezonu ile birlikte oyuncu sayısının da artması bekleniyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al